Bugun...


Denetimlerde ortaya çıktı! Rafta farklı kasada farklı fiyat uygulayan 10 markete ceza yağdı
Tarih: 27-12-2021 19:25:22 Güncelleme: 27-12-2021 20:39:22 + -


Zonguldak Belediyesi zabıta ekipleri son kullanma tarihleri, gramaj uygunluğu ve reyon etiket fiyatı ile kasa fiyatı uyumu konusunda denetim yaptı. Denetim sırasında rafta farklı kasada farklı fiyat gösteren 10 işletmeye ceza kesildi.

facebook-paylas
Tarih: 27-12-2021 19:25

Denetimlerde ortaya çıktı! Rafta farklı kasada farklı fiyat uygulayan 10 markete ceza yağdı

Zonguldak Belediyesi zabıta ekipleri son kullanma tarihleri, gramaj uygunluğu ve reyon etiket fiyatı ile kasa fiyatı uyumu konusunda denetim yaptı. Denetim sırasında rafta farklı kasada farklı fiyat gösteren 10 işletmeye ceza kesildi. Zonguldak Belediyesi Zabıta Ekipleri denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Ekipler kent merkezinde 20 markette sabah saatlerinde denetim yaptı.

10 İŞLETMEYE FİYAT

UYUŞMAZLIĞI CEZASI

Denetimlerde 10 işletmeye reyon etiketi ile kasa fiyatı uyuşmazlığı nedeniyle, 1 işletme hakkında ise Belediye Emir ve Yasakları Yönetmeliği'nin ilgili maddelerince idari para cezası uygulandı.

İŞLETMELER TEK TEK UYARILDI

Ekipler denetlenen işletmelere özellikle ürünlerin son kullanma tarihleri, gramaj uygunluğu ve reyon etiket fiyatı ile kasa fiyatı uyumu konusunda hassasiyet göstermeleri ve Covid-19 tedbirleri kapsamında yayımlanan genelgelerde belirtilen kurallara riayet etmeleri hususunda gerekli uyarılarda bulundu.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI