Bugun...


Reklam Medya Group PR Ve Dijital Medya Hizmetlerinde Sınır Tanımıyor
Tarih: 10-11-2022 15:37:32 Güncelleme: 11-11-2022 21:57:32 + -


Reklam Medya Group kurucusu girişimci iş kadını Canan Alemdar, bir medya ajansı olarak özellikle Turizm, İnşaat , Sağlık ve Gıda sektörü olmak üzere pek çok alana yönelik markaların itibarını yöneten, PR reklam çalışmalarını kurgulayan ajans olarak hizmet verdiklerini açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 10-11-2022 15:37

Reklam Medya Group PR Ve Dijital Medya Hizmetlerinde Sınır Tanımıyor

Reklam Medya Group  PR Ve

Dijital Medya Hizmetlerinde Sınır Tanımıyor 

Reklam Medya Group kurucusu girişimci iş kadını Canan Alemdar, bir medya ajansı olarak özellikle Turizm, İnşaat, Sağlık ve Gıda sektörü olmak üzere pek çok alana yönelik markaların  itibarını yöneten, PR reklam çalışmalarını kurgulayan ajans olarak hizmet verdiklerini açıkladı.

Kendilerinin marka ve hedef kitle arasında köprü görevi gördüklerini kaydeden Alemdar, Medya mecralarının dinamiklerini yakından takip eden, markalarının stratejilerini bu yönde geliştiren bir ajans olarak çözümler sunan bir anlayışla çalıştıklarını söyledi   

Hedef kitleye uygun medya stratejisi geliştirdiklerini vurgulayan Alemdar, Markanızın bilinirliğini sağlamak, medyadaki itibarını yönetmek için mutlaka profesyonel medya ajansıyla çalışmalısınız” şeklinde konuştu.

Reklam Medya Group kurucusu girişimci iş kadını Canan Alemdar, sözlerine şöyle devam etti: 15 yılın ardından Çıraklık Dönemi bitti sağlam ve güvenilir adımlarla yolumuzda ilerlemeye devam ediyoruz Firmalarımıza ustalık dönemimizde imza projeler teslim ediyoruz.

“Dijital Reklamlarla başlamış olduğumuz yayın hayatımıza PR Ajans hizmetleri, Medya Planlama, Kreatif Ajans, Prodüksiyon Ajansı, Organizasyon Ajansı ile her biri konusunda uzman çalışanlarımız ve çözüm ortaklarımızla vizyonumuzu her geçen gün yenileyerek ve hep bir adım öne taşıma gayretiyle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu yıl içinde Almanya ve Azerbaycan’daki firmalarımızla da bir araya geleceğiz.

Şirketler ve KOBİ’ler artık ''Markalaşma herşey demek'' olduğunu çok iyi biliyorlar. Markaların bizim gibi kimlikleri ve kişilikleri var. Markalaşma önemlidir. Çünkü tüketici sadakati oluşturur. Çözüm ortaklarına güven verir. Çalışan bağlılığı sağlar. Kişilik, itibar ve tabi ki kazanç sağlar. Biz bu anlamda yazılı ve görsel tüm medya mecralarında şirketlere hizmet sunmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda Advertorial çalışmalar yürütüyoruz. Advertorial haberler günümüz trendleri göz önüne alındığında geri dönüşün yüksek olduğu, reklam direkt satışları olumlu yönde etkilediği gibi şirketlerin kurumsal imajları ve marka bilinirliği için de olumlu değer katmaktadır.”






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI