Bugun...


Küresel Çözüm Platformu Bu Kez Yemenli ve Sudanlı İş İnsanlarıyla
Tarih: 27-09-2023 11:25:07 Güncelleme: 27-09-2023 11:25:07 + -


UMSİDER’in organize ettiği 40’a yakın Yemenli e Sudanlı iş insanının katıldığı program, Türkiye ve Yemen arasında ticaret köprüleri ve yatırım fırsatları oluşturma adına önemli bir adım oldu.

facebook-paylas
Tarih: 27-09-2023 11:25

Küresel Çözüm Platformu Bu Kez Yemenli ve Sudanlı İş İnsanlarıyla

Küresel Çözüm Platformu bu kez

Yemenli ve Sudanlı iş insanlarıyla

UMSİDER’in organize ettiği 40’a yakın Yemenli e Sudanlı iş insanının katıldığı program, Türkiye ve Yemen arasında ticaret köprüleri ve yatırım fırsatları oluşturma adına önemli bir adım oldu.

Küresel Çözüm Platformu’nun network ağında bulunan UMSİDER’in organize ettiği, Küresel Çözüm Platformu Genel Başkan Vekili İsmail Aktaş, UMSİDER Genel Başkanı M. Zeki Gedikoğlu, yaklaşık 40’a yakın  Yemenli İş İnsanı  ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın katıldığı kahvaltı programı Türkiye ve Yemen arasında ticaret köprüleri oluşturma,  yatırım fırsatlarını geliştirme adına  çok önemli bir adım oldu. Bir çok sektörü temsil eden Sudanlı  e Yemenli İş İnsanları’na Türkiye’de farklı alanlarda yapacakları yatırım fırsatlarının getireceği avantajlar anlatıldı, ardından Gebze ve Darıca’daki Organize Sanayi Bölgeleri gezdirildi. Organize Sanayi Bölgeleri’nde faaliyet gösteren firmalar hakkında bilgiler aktarılan Yemenli İş İnsanları, bölgedeki ekonomik canlılığa hayran kaldılar ve önümüzdeki süreçte bu bölgelerde yatırım yapabileceklerini ifade ettiler. Türkiye’nin ekonomik olarak sürekli geliştiğini, her yıl büyüdüğünü belirten Yemenli İş İnsanlarına rehberlik eden Türk iş insanları ve Küresel Çözüm Platformu Genel Başkan Vekili İsmail Aktaş, “Ülkemize yapacağınız yatırım ve oluşturacağınız  istihdam, üretim imkanları, ithalat ve ihracat iki ülkenin kardeşlik bağlarının da gelişmesini sağlayacaktır” dediler.

Berktaş: Platformumuz

ticaret köprüleri oluşturuyor

Küresel Çözüm Platformu Genel Başkanı Hakan Berktaş da platformlarını hem sosyal hem kültürel hem de ticari nitelikli bir amaçla kurduklarını, bu amaca uygun olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Özünde dünyadaki tüm derneklerini bir çatı altında toplamak, bu derneklerin üretecekleri enerji ve sinerjiden ülkemize katma değer sağlamak bulunan Küresel Çözüm Platformu, oluşturduğu networklarla, bağlantılarla bu amacına uygun olarak yoğun tempoda çalışmaktadır. Ülkemizde farklı sektörlerde üretilen ürünleri dünya pazarlarına açabilmek için bağlantılar ve kontaktlar sağlamak için üyeleri vasıtasıyla bunu gerçekleştirmektedir. Her zaman söylediğimiz gibi iş insanları için, sektörler için ürün üretmek ne kadar önemliyse, bu ürünlere Pazar bulabilmek, satış gerçekleştirmek, ticaret bağlantıları sağlamak belki de ondan daha önemlidir. 

Bizler ülkemizde farklı sektörlerde üretilen ürünleri dünya pazarlarına açmanın önemini bilerek yol haritalarımızı çıkarıyoruz. Neden Almanya’daki, Fransa’daki, İtalya’daki bir iş insanımız Küresel Çözüm Platformu’nun network ağına katılarak ticaret zeminlerini büyütmesin? Ürünlerini pazarlamasın? İthalat ve ihracat gerçekleştirmesin?” diye konuştu.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI