Bugun...


Sürekli'de Sert Eleştiri: CHP Milli Ve Manevi Günleri Siyaset Arenasına Çeviriyor
Tarih: 09-09-2021 16:18:18 Güncelleme: 09-09-2021 16:18:18 + -


CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in yaptığı açıklamaya sert tepki gösteren Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP Milli ve Manevi günleri siyaset arenasına çevirmekten imtina etmiyor. 9 Eylül gibi ortak bir tarihi AK Parti'ye saldırı gününe çeviriyor" diyerek eleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 09-09-2021 16:18

Sürekli'de Sert Eleştiri: CHP Milli Ve Manevi Günleri Siyaset Arenasına Çeviriyor

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in yaptığı açıklamayı eleştiren Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "CHP Milli ve Manevi günleri siyaset arenasına çevirmekten imtina etmiyor. 9 Eylül gibi ortak bir tarihi AK Parti'ye saldırı gününe çeviriyor" diyerek sert tepki gösterdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 9 Eylül törenlerinde CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in açıklamalarına sosyal medya üzerinden eleştiride bulundu.

CHP’ye sert eleştiride bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “CHP'liler; milli, manevi günleri siyaset arenasına çevirmekten imtina etmiyor” ifadelerini kullandı. Sürekli, 9 Eylül tarihinin AK Parti’ye saldırı gününe dönüştüğünü savundu.
Sürekli’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:
“CHP'liler; milli, manevi günleri siyaset arenasına çevirmekten imtina etmiyor!9 Eylül gibi ortak bir tarihi, AK Parti'ye saldırı gününe çevirirken unuttukları şu ki;bu vatan ve Cumhuriyet; sen-ben demeden, hürriyet aşkıyla tek yürek olmayı başarabilmiş kahraman bir milletin eseridir.”






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI