Bugun...


Aksaçlılar İdam İstedi!
Tarih: 11-07-2021 13:28:48 Güncelleme: 12-07-2021 13:38:48 + -


Konak meydanında bir araya gelen Aksaçlılar üyeleri son zamanlarda artış gösteren Çocuk tecavüzleri, tacizleri ve terör destekçileri için “ İDAM İSTİYORUZ” imza kampanyası düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 11-07-2021 13:28

Aksaçlılar İdam İstedi!

Konak meydanında bir araya gelen Aksaçlılar üyeleri son zamanlarda artış gösteren Çocuk tecavüzleri, tacizleri ve terör destekçileri için “ İDAM İSTİYORUZ” imza kampanyası düzenledi.

Birçok vatandaşın gelip imza attığı etkinliğe yoğun ilgi gösterildi. Aksaçlılar Oluşumu Genel Başkanı Ahmet Bereket konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu görüşleri dile getirdi;

Değerli Vatandaşlarımız, Kıymetli “AKSAÇLILAR”,

Değerli vatandaşlarımız kıymetli Aksaçlılar, kıymetli misafirlerimiz siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, basınımızın güzide temsilcileri!

Belli suçları kapsayan idam cezasının kanunlarımızda yeniden düzenlenmesi talebimizle gerçekleştirdiğimiz basın açıklamamız ve imza kampanyamıza “hoş geldiniz “ diyor hepinizi “AKSAÇLILAR” adına selam sevgi ve saygılarımızla selamlıyoruz.

Son günlerde özellikle toplum vicdanını derinden yaralayan ve hepimizin hafızalarında silinmez izler bırakan kadın ve çocuklarımıza yönelik tecavüz haberleri gün geçmiyor ki basında yer almasın. Kadınlarımıza, kızlarımıza, küçücük yavrularımıza tecavüz edip yetmezmiş gibi üstüne, cani duygularla bir de onları türlü işkencelerle katleden sapıklar ne yazık ki “İNSAN HAKLARI” gibi akla, mantığa sığmayan gerekçelerle bırakın idamı, en ağır cezaları almayı, 3-5 sene cezaevlerinde üstelik de devlet tarafından beslenerek yeniden aramıza dönmekteler.

Elbette ki insan haklarına karşı değiliz; Ancak insan olanın insan hakkı olur… Canice hislerle kadınlarımıza, çocuklarımıza musallat olan, sadece onların değil, toplumumuzun geleceğini karartan bu pisliklerin kim ne derse desin, kim bize “hangi insan hakları” masalını anlatırsa anlatsın bizim açımızdan bir değeri yoktur. İnsan hakları masallarıyla ortaya çıkanlara sormak isteriz; TECAVÜZE UĞRADIKTAN SONRA CANİCE KATLEDİLEN KADINLARIMIZIN, ÇOCUKLARIMIZIN İNSAN HAKLARI YOK, MU, ONLAR İNSAN DEĞİL Mİ?

“AKSAÇLILAR” olarak diyoruz ki!

2002'de kısmen, 2004'te tümüyle mevzuatımızdan çıkardığımız İDAM cezasını özellikle altını çizerek ifade ediyoruz ki;  belli suçları kapsayacak şekilde yeniden yasal düzenlemeler yapılarak, gerekirse referanduma gidilerek, Aziz milletimize sorarak TECAVÜZCÜLER, VATAN HAİNLERİ, BÖLÜCÜLER, DEVLETİMİZİN ASKERİNE, POLİSİNE BİZZAT KURŞUN SIKMIŞ YA DA BUNUN TALİMATINI VERMİŞ, PLANLAYICISI OLANLAR için İDAM cezasının yeniden uygulanmasını istiyoruz.

Bugün temsilen de olsa burada toplanacak olan imzaları başta Cumhurbaşkanlığı makamımız olmak üzere T.B.M.M Başkanlığı’na, terör örgütünün meclisteki uzantısı hariç mecliste grubu bulunan siyasi partilere ve meclis dışındaki siyasi partilere gönderilip milletimizin kahir ekseriyetinin “İDAM” talebi göz önüne alınarak gereğinin yapılmasını istiyor, çıkarılacak olan yeni kanunun da takipçisi olacağımızı beyan ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerimiz ile etkinliğimize katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah Mazluma umut zalime korku olan bu aziz milleti her daim korusun ve yüceltsin!

diyerek basın açıklamasını sonlandıran Genel Başkan Ahmet BEREKET daha sonra vatandaşlarla uzun bir süre sohbet ettikten sonra etkinlik fotoğraf çekimi ile sona erdi.

“BİLİM ADAMI OLUP DEVLETE HİZMET EDECEĞİZ”

İmza kampanyasında standa gelerek bizde bu kampanyaya destek vermek istiyoruz diyen, 10 yaşlarındaki Burak ve Selçuk adındaki iki kardeş; Bizler büyüyünce bilim adamı olup bu millete hizmet edeceğiz, devletimiz için çalışacağız diyerek herkesi duygulandırdı.

“YEDİDEN YETMİŞE İMZA ATTI”

Her yaştan insanın imza kampanyasına destek verdiği etkinlikte, çocuklarımız için idam gelsin diyen birçok vatandaş isyanını dile getirdi ve yetkililerin bu işi çözmesi için Aksaçlılar oluşumuna tam destek verdi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI