Bugun...


Yunanistan'dan Ege'de çocuk katliamı! Gelen görüntüler korkunç
Tarih: 15-09-2022 08:05:31 Güncelleme: 15-09-2022 08:08:31 + -


Dün Yunanistan unsurlarınca ölüme terk edilen göçmenlerden 2'si bebek, 3'ü çocuk ve biri kadın 6 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muğla açıklarında cansız bedenleri bulunan 2 kardeşin görüntülerini paylaşarak, "Lanet olsun insanlığınıza. Avrupa ve Yunanistan, bu katliamların sorumlusu sizsiniz" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 15-09-2022 08:05

Yunanistan'dan Ege'de çocuk katliamı! Gelen görüntüler korkunç

Dün Sahil Güvenlik Komutanlığınca dün saat 00.10'da Marmaris Kızılburun açıklarında can salları içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisi üzerine 2 sahil güvenlik botu görevlendirilmiş, 73 düzensiz göçmen kurtarılırken, 2'si bebek, 3'ü çocuk ve biri kadın 6 düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşılmıştı.

GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

İçişleri Bakanı Soylu, o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Soylu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Lanet olsun insanlığınıza. Bu görüntüleri verdiğimiz için üzgünüz. Lübnan'dan İtalya'ya geçmek isteyen göçmenlere ve masum çocuklara yine Yunanistan katliamı. İki kardeşten Asım 9 aylık, Abdulvahap 4 yaşındaydı. Avrupa ve Yunanistan, bu katliamların sorumlusu sizsiniz."






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI