Bugun...


İzmir’de LGBT dayatmasına karşı Büyük Aile Buluşması yapıldı
Tarih: 06-11-2022 22:18:40 Güncelleme: 06-11-2022 22:31:40 + -


İzmir Büyük Aile Platformu’nun çağrısıyla 100’ü aşkın kitle örgütünün destek verdiği ‘Büyük Aile Buluşması’nda binlerce aile Konak Meydan’da bir araya geldi. Türkülerle, şarkılarla birlikte kadın, erkek, çocuk 7’den 70’e tek bir ağızdan ‘LGBT dayatmasına karşı sessiz kalmayacağız’ dedi.

facebook-paylas
Tarih: 06-11-2022 22:18

İzmir’de LGBT dayatmasına karşı Büyük Aile Buluşması yapıldı

İzmir’de LGBT Dayatmasına Karşı

Büyük Aile Buluşması Yapıldı

İzmir Büyük Aile Platformu’nun çağrısıyla 100’ü aşkın kitle örgütünün destek verdiği ‘Büyük Aile Buluşması’nda binlerce aile Konak Meydan’da bir araya geldi. Türkülerle, şarkılarla birlikte kadın, erkek, çocuk 7’den 70’e tek bir ağızdan ‘LGBT dayatmasına karşı sessiz kalmayacağız’ dedi.

Aileler Konak Meydanı’nı Türk bayraklarıyla donattı. İzmir Büyük Aile Platformu’nun çağrısıyla 100’ün üzerinde kitle örgütünün düzenlediği buluşmaya on binler katıldı. Büyük Aile Buluşması Anadolu halkının türküleriyle başladı. On binler kimi zaman “Bozkırlardan, yaylalardan, kıyılardan, ovalardan, Derelerden, tepelerden, Anadolu'dan geldik!” dedi kimi zaman “Anan geldi baban geldi/Dayın geldi halan geldi/Davul zurna çalan geldi/Hadi gari sen de gel” dedi. Alanda esas mesaj; "Çocuğu koru, gençliği koru, aileyi koru, Türkiye'yi koru" oldu. Aileler Batı’dan gelen LGBT dayatmasına coşkuyla “DUR” dedi. Yapılan konuşmaların ardından kitleler, Konak Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na sessiz yürüyüş ile yürüdü. Yürüyüşün sonunda İzmir Büyük Aile Platformu adına İzmir Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Hüseyin Bayrak ortak basın bildirisini okudu.

MİLLİ DEVLETE DÜŞMANLIK EDENLER

YABANCI DEVLETLERDEN PARA ALIYOR

Nuriye Kadan/İzmir Büyük Aile Platformu Başkanı ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkan Yardımcısı

LGBT örgütlerine bakınız, hepsi yabancı devletlerden fonlanıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devletine eril devlet diyenler, milli devlete düşmanlık edenler yabancı devletleri pek seviyor ve onlardan para alıyor! O paralarla sözde onur yürüyüşleri düzenleniyor ve bölücü sloganlar atılıyor. O paralarla, biz biz yapan ne varsa hepsine savaş açılıyor. O paralarla ideolojik işgale kalkışılıyor! Başaramayacaklar! Çünkü biz varız! Saraçhane'de başlayan ve bugün İzmir'de gerçekleştirdiğimiz Büyük Aile Buluşmaları umut saçıyor, yol açıyor. Gücümüzün farkındayız. Devlet yönetimimizden halk hareketine kulak vermesini bekliyoruz, LGBT propagandasına karşı yasal düzenleme talep ediyoruz.

DAYATMAYA KARŞI SESSİZ KALMAYACAĞIZ

Uğur Bayrak/İzmir Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (İSTOK) Başkanı

Bu konunun kararlıkla üstüne giderek; Çocuklarımızı ve gençlerimizi tehdit eden LGBT propagandasına yasal düzenleme çıkarılması için devlet büyüklerimiz ile görüşmeli ve bu yasal düzenlemenin bir an önce çıkarılarak hayata geçirilmesini sağlamalıyız. Bu konuda anne ve babaları, çocuk ve gençlerimizi, öğretmenlerimizi eğitmeli ve bilinçlendirmeliyiz. Bilim insanları, eğitimciler, toplum bilimciler, doktorlar, psikologlar, sosyologlar, akademisyenler, STK’lar ve bütün kesimler LGBT dayatmasına karşı sessiz kalmamalı, bir an önce harekete geçilmeli ve LGBT tehlikesinin farkında olmayan kesimlerin de farkındalığı sağlanmalıdır.

AİLE TOPLULUĞU TOPLUM YAPAN ESAS BELİRLEYİCİDİR

Prof. Dr. Saffet Köse/İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü ve Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanvekili

Aile, topluluğu toplum yapan kültür, medeniyetlerin esas belirleyicisidir. Son dönemde yerel ve ulusal kültürü hedefleyen ve onu yozlaştırma amaçlı çok sayıda girişim, tüm dünyada geleneksel olanı ve onun kurumlarına zarar verecek hale gelmiştir. Toplumları ayrıştırmaya yönelik amaçlı pek çok kampanya da gayr-ı meşru olanı meşru gibi sunma, özgürlük olarak gösterme ve aykırılıkları haklı kılma üzerine odaklanmaktadır. Tabii olanı değiştirmek yoluyla siyasi, ekonomik, kültürel ve hegemonik üstünlük çabası olarak değerlendirilecek bu türden girişimler, tüm insanlığı ve hatta tüm canlıları olumsuz etkileme potansiyeline sahiptir. Tüm entelektüellerin ve tüm akıl sahiplerinin bu konularda çaba göstermesine gerek vardır ve ailenin güçlendirilmesi, değerlerin korunması yoluyla bu mücadeleye katkı vermelidirler.

GENÇLİĞİN GELECEĞİNİ KARARTAMAZSINIZ

Kayahan Çetin/Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı

Artık kirli eller çocukların üstündedir. 2-3 yaşında bir çocuğun cinsiyetini değiştirmeyi, “trans çocuk vardır” demeyi bize özgürlük diye pazarlayamazsınız! Bu cinayettir! Çocuklarımıza uzanan ellere izin vermeyeceğiz! Çocuk istismarına özgürlük yok! Bu kirli eller, bu emperyalistler geleceğimizi karartmaya kalkıyor. Çürümenin kol gezdiği, toplumun mihenk taşı ailenin yıkıldığı, kör kuyulara atılan insanların yalnızlaştığı, mutsuzlaştığı bir gelecek istiyorlar. LGBT dayatmasının ağına düşen bir toplumun kaderi bellidir: Milli kimliği, değerleri yok edilmiş; etnik, mezhepsel en sonunda da cinsel kimliklere parçalanmış, dönüştürülmüş bir toplum. Bunu başaramayacaklar! Türk milletinin, Türk gençliğinin geleceğini karartmaya kimsenin gücü yetmez!

LGBT DAYATMASI VE PROPAGANDASI

KONUSUNDA YASAL DÜZENLEME İSTİYORUZ

Ali Kaya/Eğitim Bir Sen İzmir 1 No.’lu Şube Başkanı ve Memur Sen İzmir İl Temsilcisi

Çocuklarımıza , gençlerimize sahip çıkmalıyız. Bu lobiler kanalıyla emperyalist planlara teslim edilmesinin önüne geçmeliyiz. Okullarımız üniversitelerimiz araç olarak kullanılamamalı. LGBT aktivizmi medikal, tıbbi bir konu değil, ciddi politik bir harekettir. Batı’da aile kurumu çöktü. Türkiye’de de bunun olmasın istiyorlar. Bizler ailenin, toplumun çöküşünün önüne geçilmesi için Anayasamızın gereği toplumun temeli olan ailenin ve en önemlisi çocuklarımızın, LGBT Propaganda ve Dayatmasından korunması için devletimizin gerekli tedbirleri almasını bu konuda yasal düzenlemelerin ivedi olarak yapılmasını istiyoruz.

Ali Yaylı/Tiyatro Sanatçısı

Biz çocuklarımızı anlatırken bugünün küçüğü yarının büyüğü diye anlatırız onları hayata hazırlarken en iyi eğitimi veririz bunun ilki ailedir bizde aile yapısı çok güçlü bizde 18 yaşında çocuklar başının çaresine bak diye terk edilmez bizim çocuğumuz ölene kadar bizim çocuğumuzdur iste bu aile yapısını bozma tezgâhı emperyalizmin bir oyunudur aile yapımız tehlikede en az uyuşturucu kadar etkileyici çocuklarımızın üstündeki eli çekin oynanan oyunları tezgâhları bozmak için uyanık olmalıyız.

BİZ HERKESİ YARATANDAN ÖTÜRÜ SEVERİZ

Mesut Öndeş/TÜGVA İzmir İl Başkanı

Biz herkesi severiz. Herkesi yaratandan ötürü severiz. Sevmek için geldik. Sevmek için geldik. Sevmek için geldik. Fakat, gelecek nesilleri İfsat edecek bu fikirlere karşı bizden kimse tebessüm beklemesin! Evlatlarımız böyle bir tehlikenin içerisinde büyürken kimse bizden tatlı cümleler duymayı beklemesin. Hiçbir anne ve baba çocuğunun şeytani küresel aklın planlarına uymasına göz yumamaz. Bize savaş açtılar. Mukaddesimize savaş açtılar. Fıtratımıza savaş açtılar. Ailemize savaş açtılar. Kadınlara, erkeklere, çocuklara savaş açtılar. Biz bu savaşı kaybetmeyeceğiz. Ve bu kabul edilemez fikirleri, bir daha dirilmemek noktasında yok edeceğiz.

TEMELİ SAĞLAM OLAN

TOPLUM GELECEĞE KALICI İMZA ATAR

Ayşe Ergür/Anne

Günümüzde değişen sosyal yapı içerisinde, kadın ve erkek rollerinin zaman içerisinde çeşitli nedenlerle değişmesiyle yaşanan, yeni toplumsal düzende, özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz çok etki altında kalmaktadırlar. Çocuklarımızın geleceği ve nesillerinin sürmesi ve insanlığın devamı için kadın ve erkek olarak yaradılışımızın çeşitli cinsiyetsiz dayatmalardan koruyarak çocuklarımızı geleceğe taşıyalım. Aile her zaman temeldir ve temeli sağlam olan her toplum geleceğe kalıcı imza atar. Hareket için yarın geç olabilir. Yarın değil hemen şimdi... Hep birlikte harekete gecelim

Doç. Dr. Atakan Hatipoğlu/Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi

Podyuma çıkıp 2 yaşındayken cinsiyet değiştirmek istiyorum dedi. Bu mümkün mü? 2 yaşındaki çocuk hangi kapıyı açar? Çocuk çocuğa yönelik cinsel istismara yol açar. Yaptıkları şey budur. Eşcinsel olarak üreme mümkün olmadığından evlât edinmeye yöneldiler. Bu batı medeniyetinin söylediği son söz Ben çöktüm, sanat yok mutluluk yok, çirkinlik, iflas sunuyor sadece batı. Batu insanlığa son sözünü ben bittim olarak söylüyor. M. Akif i analım, işte size tek dışı kalmış canavar. Biz izmirden döktük bu batı medeniyetini. Bir daha dökeriz.

ÖĞRETMENLER BU SAFSATALARI KABUL ETMEYECEK

Işıl Çetin/Öğretmen ve CKD GYK Üyesi

Saraçhane’ de başlayan ve bugün İzmir’ de yapılan Büyük Aile Buluşmaları gösteriyor ki anneler ayağa kalktı, babalar ayağa kalktı, aileler ayağa kalktı, beraber yetiştirdiğimiz evlatlarımız için biz öğretmenlerin de ayağa kalkma vaktidir. Adında bile yıkıcılık olan KAOS GL isimli bir örgüt bir kitapçık hazırlıyor, kitapçığın adını “LGBTİ ÖĞRENCİLERİ OKUL ve AİLE KISKACINA KARŞI NASIL KORUMALI?” koyuyor.  Cinsiyeti ile oynadıkları çocuklarımızı ailelerinden ve okullarından yani öğretmenlerinden koruyacaklarmış! Ailelerinin ve öğretmenlerinin çocuklarımıza düşman olarak gösterilmesini kabullenmek bizlere yakışmaz. Okullarda, evde, aile içinde çocuklara “kızım, oğlum” denmesinin sakıncalı olduğunu, “ileride anne baba olacaksınız “cümlelerinin kaldırılması gerektiğini savunuyorlar.  Öğretmenlerimiz bu safsataları kabul etmeyecek.

Konak Meydanı’ndaki buluşmanın ardından kitleler Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü. Yürüyüşün ardından İzmir Büyük Aile Platformu ortak basın bildirisi okudu.

AİLELERİN TAŞIDIĞI DÖVİZLER:

Vatanı Korumak Çocukları Korumakla Başlar, LGBT Propaganda ve Dayatmasına Dur De, Cinsiyetsiz Toplum Projesine Dur De, Küresel Çetelerden Aileni ve Neslini Koru, Aile Medeniyetimizin Temeli Aileyi Korumak Milli Güvenlik Meselesidir, Bireylere Yönelik Her Türlü Nefrete-Şiddete-Dayatmaya Karşıyız, LGBT Kirli Elini Çocuklarımızın Üzerinden Çek, Kulak Ver Bu Sese Aile Hedefte! Aileye Savaş Açanlara Geçit Vermeyeceğiz, Değerlerimizle Değerliyiz, Ailenden Vazgeçme, Çocukların Masumiyetini Küresel Çetelere Teslim Etme, Küresel ve Emperyalist Örgütler Çocuklarımızdan Uzak Dur,  Anne, Baba, Evlatla Hep Mutlu Yarınlara, Anne + Baba + Çocuk = Aile, Aile Hedefte Başını Çevirme, Çocukların İçin Sesini Yükselt, Toplumsal Çürümenin Karşısında Ailene Sahip Çık, Torunlarının Yaşam Hakkını Elinden Almaya Çalışanlara Dur De, İnsanlık ve Çocuklar için LGBT Dayatmasına Dur De, Dünya Görüşlerimiz Farklı Derdimiz Aynı LGBT Dayatması.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI