Bugun...


Ayhan Tekin Orkestrası'ndan Sığacık'a özel şarkı!
Tarih: 15-06-2021 09:58:16 Güncelleme: 15-06-2021 11:30:16 + -


Euphoria Aegean Resort&Thermal Genel Müdürü aynı zamanda Turizm Yazarlığı yapan Erçin Yalçın, Ayhan Tekin orkestrası ile iletişime geçerek Seferihisar Sığacığa özel bir şarkı hazırlattı.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2021 09:58

Ayhan Tekin Orkestrası'ndan Sığacık'a özel şarkı!

Euphoria Aegean Resort&Thermal Genel Müdürü aynı zamanda Turizm Yazarlığı yapan Erçin Yalçın, Ayhan Tekin orkestrası ile iletişime geçerek Seferihisar Sığacığa özel bir şarkı hazırlattı.

“Sığacık” adlı parçayı Seferihisar Belediyesine hediye edeceklerini söyleyen Yalçın, "İlçemiz çok kıymetli aslında tüm mahallesi doğası çok önemli ancak turizm anlamında en çok akılda kazınan Sığacığın izlenimi tarihiyle doğasıyla herkesi hayran bırakıyor.

Bizde bu anlamda sakin şehirlerin başkenti olan SEFERİHİSAR Sığacığı tanıtan bir şarkı hazırlayalım istedik. Çok güçlü bir ses olan Ankara’da profesyonel anlamda Türkiye’nin önde gelen sanatçılar arasında yer alan Ayhan Tekin bizlere Seferihisar sığacığı bir kere daha şarkılarıyla hayran bıraktırıyor.

Söz müzik Ayhan Tekine ait olan parçanın seslendirmesini Dilek Tekin gerçekleştiriyor. Keyifle dinleyeceğiniz bu parçayı oluşum Haber aracılığı ile Seferihisar’ımıza hediye ediyoruz” dedi.



HABER VİDEOSU







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI