Bugun...


Ege Rallisi Ralli EUPHORIA AEGEAN RESORT&Thermal'de Start Alacak
Tarih: 24-09-2021 11:44:18 Güncelleme: 26-09-2021 11:06:18 + -


Daha önce 29. Ege Rallisi'ne Ralli Merkezi ve Konaklama Oteli olarak ev sahipliği yapan Euphoria Aegean Resort,&Thermal Hotel 30. Ege Rallisi için 15-17 Ekim 2021 tarihlerinde arasında ralli severlere ve sporculara yeniden kapılarını açıyor.

facebook-paylas
Tarih: 24-09-2021 11:44

Ege Rallisi Ralli EUPHORIA AEGEAN RESORT&Thermal'de Start Alacak

Daha önce 29. Ege Rallisi'ne Ralli Merkezi ve Konaklama Oteli olarak ev sahipliği yapan Euphoria Aegean Resort&Thermal Hotel 30. Ege Rallisi için 15-17 Ekim 2021 tarihlerinde arasında ralli severlere ve sporculara yeniden kapılarını açıyor.

Her bir ayrıntısı misafir memnuniyeti için tasarlanmış Euphoria Aegean Resort & Thermal Hotel sizlere harika bir konaklama deneyimi yaşatacak. 30.Ege Rallisi’ne Ralli merkezi ve Kapalı park olarak ev sahipliği yapacak olan tesis, yarışın servis alanına ve özel etaplara yakınlığı ile ayrıca öne çıkıyor.

Konuyla ilgili olarak görüşlerini açıklayan Hotelin Genel Müdürü Erçin YALÇIN; "Ege Otomobil Sporları Kulübü, son yıllarda ülkemizde gerçekleştirilen ve uluslararası başarılar getiren otomobil sporlarına yönelik yarışma ve organizasyonlarda, ülkemizin ve bölgemizin tanıtımında etkin bir rol üstlenmiş ve bu sporun benimsenmesine, gelişimine katkı sağlamıştır. Bizlerde Euphoria Agean Hotel olarak bu organizasyonunun konaklama  olarak tüm yarış severleri ve sporcuları en iyi şekilde Hotelimiz’de ağırlayacağız" dedi.

Detaylara Hotel web ve Ege Otomobil Sporları Kulübü web sayfasından ulaşabilirsiniz.

http://www.eosk.org.tr/icerik/30-ege-rallisi/62

https://aegean.euphoriahotels.com/






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI