Bugun...


Egenin İncisi, Euphoria Agean Resort&Thermal Hotel Güvenli Turizm Sertifakası’nı Aldı!
Tarih: 30-04-2021 22:13:18 Güncelleme: 30-04-2021 22:37:18 + -


Sertifika sonrası Otel Personellerimizin Aşılanması için gerekli olan prosüdürleri başlattık,Süreci Bakanlığımızın bildirdiği mevzuata göre yetkilendirdiğimiz Gıda ve Kalite Müdüremiz Sultan Öztürk ve İnsan Kaynakları Müdürümüz Yüksel Helvacıoğlu takip ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 30-04-2021 22:13

Egenin İncisi, Euphoria Agean Resort&Thermal Hotel Güvenli Turizm Sertifakası’nı Aldı!

Egenin İncisi, Euphoria Agean Resort&Thermal Hotel Güvenli Turizm Sertifakası’nı Aldı!

Euphoria Hotels & Resorts Genel Müdürü Erçin Yalçın, Sertifika sonrası Otel Personellerinin aşılanması için gerekli olan prosüdürleri başlattıklarını belirterek, Süreci Bakanlığımızın bildirdiği mevzuata göre yetkilendirdiğimiz Gıda ve Kalite Müdüremiz Sultan Öztürk ve İnsan Kaynakları Müdürümüz Yüksel Helvacıoğlu takip ediyor. Bir ekip çalışmasıyla bu işi de başarıyla sonuçlandırdık" diye konuştu.

Euphoria Hotels & Resorts Genel Müdürü Erçin Yalçın, Tam kapanma sonrası turizm sezonun açılmasını beklediklerini kaydederk şöyle devam etti: "Sezon açılışına yönelik  tüm hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Ülkemizde yıllardır güvenli turizm anlamında bir dizi tedbirleri kapsayan metotlara aşina olan sektörümüz, hiçbir deneyimle mukayese edilmeyecek laboratuvar işletmeciliği titizliğine mecbur kaldı.“Güven ve imaj” bugüne kadar en büyük derdimizken; “sağlık, hijyen, güven” üçlemesi uluslararası akreditasyonla sektörümüzün can simidi oldu.

“Bu Zor Dönemde  İş Yapma Gayretinde

Olan Herkes Çok Kıymetli”

Bir otelci olarak sektör çalışanlarımızı çok iyi anlıyorum; bu zor dönemde iş yapma gayretinde olan herkes çok kıymetli. Her ay yenilenmesi zorunlu belge, bir haberli – bir habersiz denetimin sonucunda onaylanıyor."

Panik olmadan kamu – sektör iş birliğiyle, destekle bu süreci en az hasarla kuralları ihmal etmeden atlatmaya çalışacağız.

Her İşin Başı Sağlık!

Tüm ekibimizin aşılanma süreci sistemde yaptığımız başvuruya göre Mayıs ayının sonuna kadar tamamlanmasını umut ediyoruz, Sayın Bakanımız’da zaten bu yönde açıklama yapmıştı.

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI