Bugun...


Emniyet Teşkilatını Destekleme Derneği Genel Kurulu Yapıldı
Tarih: 27-02-2023 10:36:46 Güncelleme: 27-02-2023 11:47:46 + -


Emniyet Teşkilatını Destekleme Derneği Genel Kurulu Derneğin Karataş Lokalinde gerçekleştirildi. İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin de katıldığı Genel Kurulda tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Hikmet Ceylan oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

facebook-paylas
Tarih: 27-02-2023 10:36

Emniyet Teşkilatını Destekleme Derneği Genel Kurulu Yapıldı

HİKMET CEYLAN GÜVEN TAZELEDİ

Emniyet Teşkilatını Destekleme Derneği Genel Kurulu Derneğin Karataş Lokalinde gerçekleştirildi. İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin de katıldığı Genel Kurulda tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Hikmet Ceylan oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Kamu Kurumları ve personelini destekleyen halkın huzur ve güvenliğini sağlayan Emniyet teşkilatının yanında olan, bu alanda önemli hizmetlere imza atan Emniyet Teşkilatını Destekleme Derneği yenilenerek, güçlenerek yoluna devam ediyor.

Derneğin Konak Karataş’ta bulunan Lokalinde gerçekleştirilen Genel Kurulda; Hayrettin UÇAK, Abdul Vahap DABAKAN ve Ahmet KAPLAN Divan Başkanlığına seçildi. Genel Kurul Toplantısına İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Emniyet eski İl Müdürü Halil Tataş, Emekliler Dernek Başkanı Ömer Kılıç, Emekli Emniyet Müdürleri ve Emniyet Teşkilatı Mensupları, İş Dünyası Temsilcileri ve Sivil Toplum Örgütü temsilcilerinin de bulunduğu yoğun katılımla gerçekleştirildi.

DERNEĞİN İSMİ DEĞİŞTİ

Şehit olan kolluk kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatı mensupları ile Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremde hayatını kaybedenler için Saygı duruşu ve ardından İstiklal marşının okunmasıyla başlayan Genel Kurul’da Derneğin tüzük değişikliği, denetim kurulu raporları ve faaliyet raporları oybirliği ile kabul edildi. Yapılan tüzük değişikliği sonrasında eski adı; İzmir Emniyet Teşkilatına Yardım Derneği’ olan Dernek, kabul edilen tüzükle birlikte “İzmir Emniyet Teşkilatını Destekleme Derneği” adını aldı. 

Yönetim kurulu seçiminin de oybirliği ile gerçekleştiği Genel Kurul da, mevcut başkan Hikmet Ceylan başkanlık için tekrar oy birliği ile seçilerek güven tazeledi.

İZMİR İL EMNİYET MÜDÜRÜ ŞAHNE

ÇALIŞMALARI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ

Genel Kurulda konuşan İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ise, Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını belirterek, şöyle devam etti: "Depremle sarsıldık. Acımız büyük. Binlerce insanımız hayatını kaybetti. 13 Milyon insanımız etkilendi.Biz Emniyet teşkilatı mensuplarımızı derhal deprem bölgelerine görevlendirerek halkımızın yanında yer aldık, alıyoruz. Emniyet mensuplarımız deprem bölgesinde hala görevlerini en iyi şekilde yerine getirerek halkımızın yanında onlara her konuda yardımcı olmaktadır.

Derneğe uzun zaman emek veren başkana teşekkür ediyorum. Ayrıca teşkilatımıza 150 araç alarak sağladığı destekleri çok önemsiyoruz.

Emniyet teşkilatı olarak İzmir’de Emniyet mensuplarına bakış açısının her geçen gün daha da pozitif bir anlayışa dönmesi bizi mutlu etmiştir. Gece gündüz demeden huzuru ve güvenliği sağlayarak halkımızın yanında olduğumuzu her daim gösteriyoruz. Bundan sonra da bu konuda kimsenin kuşkusu olmasın."

CEYLAN; GÜVEN VE DESTEK

İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Güven tazelemesi sonrası bir teşekkür konuşması yapan Başkan Hikmet Ceylan ise, Gerçekleştirdiğimiz Genel Kurulumuza büyük çoğunlukla katılım sağlanması bizi mutlu etti. Katılımcıların tamamının oyunu alarak yola devam dedik diyerek sözlerine şöyle devam etti:

Deprem gerçeği ile yüzleştiğimiz binlerce canımızı yitirdiğimiz bu süreçte yüreğimiz yandı. Bu süreçte üyelerimizin ve bileşenlerin gösterdiği duyarlılığa teşekkür ediyorum. Ayrıca Dernek üyelerimizin, Yönetim Kurulumuzun ve arkadaşlarımızın bana gösterdikleri güven ve destek için çok teşekkür ediyorum.

Yönetimime ve yeni seçilen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bize olan güvenlerini boşa çıkarmadık. Biz her zaman Emniyet ve Güvenlik teşkilatımızın yanındayız. Hizmetlerimiz bundan sonra da bütün hızıyla artarak devam edecektir. Teşkilatımızın ihtiyaç duyduğu her konuda yanlarında olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Derneğimizde birbirimize olan güven ve dayanışma duygusu birlik ve beraberlik kentimiz ülkemiz için büyük bir öneme sahiptir.  Ülkemize yönelik artan iç ve dış tehditlere karşı emniyet ve kolluk kuvvetlerimizle  dayanışmamız daha da önem kazanmaktadır.”

Genel Kurul ile yapılan seçimler sonunda yönetim ve denetim üyeleri şu isimlerden oluştu:

İZMİR EMNİYET TEŞKİLATINA YARDIM DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

  1. HİKMET CEYLAN

  2. UBEYD YALÇIN

  3. MİRZE ALİ AKKAŞ

  4. VOLKAN YILDIRIM

  5. YAĞIZCAN ERTUNCAY

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

     1) YILMAZ İLYAZ

     2) ALİ UTKU

     3) ABDULGANİ GÜLEÇ

     4) HACI MEHMET BEKTUR

     5) MEHMET ŞAHİN ÇAKAN

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELERİ

  1. ABDULLAH PULLU

  2. ABDULVAHAP KARABULUT

  3. AHMET TEKİN

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELERİ

  1. ERCAN AKKAŞ

  2. MUSTAFA ULUDAĞ

  3. UFUK AY

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI