Bugun...


İmzalar Şehzadeler Aşevi İçin Atıldı
Tarih: 06-05-2021 16:34:07 Güncelleme: 06-05-2021 16:34:07 + -


Şehzadeler Belediyesi ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile yapılacak olan aşevinin protokolü törenle imzalandı.

facebook-paylas
Tarih: 06-05-2021 16:34

İmzalar Şehzadeler Aşevi İçin Atıldı

Şehzadeler Belediyesi ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile yapılacak olan aşevinin protokolü törenle imzalandı. Sosyo- ekonomik, fiziki veya başka sebeplerle evinde yemek pişiremeyen ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek olan aşevinin 1 milyon TL’lik inşaat maliyetini Şehzadeler Belediyesi üstelenecek. Belediye ayrıca aşevinin hizmetinde kullanılmak üzere araç ve şoför tahsis edecek.

Şehzadeler Belediyesi ve Türkiye Diyanet Vakfı, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek hizmeti verecek bir aşevenin kurulması için işbirliği yaptı. Aşevinin protokolü Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Türkiye Diyanet Vakfı Temsilcisi Manisa Müftüsü Mustafa Soykök’ün katılımıyla gerçekleştirilen törende imzalandı.  Kuran tivaleti ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan Türkiye Diyanet Vakfı Temsilcisi Manisa Müftüsü Mustafa Soykök,  Türkiye Diyanet Vakfının çalışmaları hakkında bilgi verdi imzalanacak olan protokolün hayırlı olmasını diledi.

HİZMET KRİTERİ NET 

Daha sonra konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılacak olan aşevinin teknik özellikleri hakkında bilgi vererek protokol kapsamında Şehzadeler Belediyesi’nin yapacaklarını açıkladı. Başkan Çelik “Aşevinin 1 milyon TL’lik inşaat maliyetini belediyemiz üstelenecek. Ayrıca aşevine bir araç, bir de şoför tahsis edeceğiz. Bu araç ile aşevinin ihtiyaçları giderilecek, sıcak yemeklerin dağıtımı yapılacak” dedi.  

Aşevinde verilecek hizmetin kriterlerinin net olduğunu kaydeden Başkan Çelik “Burada gerek sosyo ekonomik gerekse de fiziki şartlar hastalık, yaşlılık gibi nedeniyle evinde bir kap sıcak yemek pişirecek durumu, gücü olmayan ihtiyaç sahipleri için hizmet verilecek.” dedi. 

Vali Yaşar Karadeniz de imzalanacak protokolün hayırlı olmasını dileyerek, Manisa’da bu tarz işbirliklerine ihtiyaç olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından imza törenine geçildi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI