Bugun...


İnsan İçin Umut Derneğinden 1 Mayıs Mesajı
Tarih: 01-05-2021 10:52:06 Güncelleme: 01-05-2021 11:11:06 + -


İnsan İçin umut Derneği Başkanı Menşure Gökçe, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne dair mesajında en kıymetli sermayenin emek olduğunu açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 01-05-2021 10:52

İnsan İçin Umut Derneğinden 1 Mayıs Mesajı

İnsan İçin umut Derneği Başkanı Menşure Gökçe, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne dair mesajında, “Emek ve alın teriyle ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Başkan GÖKÇE, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Gökçe , mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Emek ve alın teriyle ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Tüm dünyada işçi ve emekçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın, hakkaniyetli ve adil şartlarda bir çalışma ortamına vesile olmasını temenni ediyorum.

Ülkemizin büyüyüp, gelişmesine devam etmesi ve güçlü bir Türkiye için; gecesini gündüzüne katarak, canla başla çalışan, ekmeğini alın teriyle kazanan, helal kazancını elde etmenin arayışında olan ve emeğinden başka herhangi bir gücü olmayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin, millet ve devlet hayatında yeri doldurulamaz önem ve kıymeti bulunmaktadır” diyen Başkan Gökçe, yurdumuzun en kıymetli sermayesi emektir" ifadesini kullandı.

Gökçe, Hayatını alın teri ve emeği ile kazanan tüm emekçi ve işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum" dedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI