Bugun...


İzmir'de skandal olay: İçki masasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yaktılar! 2 Kişi Gözaltına Alındı
Tarih: 03-10-2022 23:30:42 Güncelleme: 04-10-2022 00:57:42 + -


İzmir'in Çiğli ilçesinde içki sofrasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp ateşe veren 2 kişi, o anları sosyal medyadan paylaştı.

facebook-paylas
Tarih: 03-10-2022 23:30

İzmir'de skandal olay: İçki masasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yaktılar! 2 Kişi Gözaltına Alındı

İzmir'de infiale neden olan görüntü: Kur'an-ı Kerim yırtıp yaktılar

Rakı masasında alem yapan iki saygısız, kimsenin beklemediği bir provakasyona imza attı. İzmir’in Çiğli ilçesinde 26 Eylül günü sosyal medyaya düşen görüntüler, izleyenleri şoke etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüde, iki kişinin rakı içtikleri masada Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yaktığı görüldü.

İzmir'de rakı masasında Kur’an-ı Kerim’i yaktılar

İzmir'de çekilen görüntüler büyük tepki çekti. İçki masasında alem yapan iki kişiden biri Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yaktı, o anları kaydeden kişi de İslam'a hakaret etti. İzmir'in Çiğli ilçesinde çekilen ve tepkiyle karşılanan görüntüler sosyal medyanın gündeminde.

Bir evde çekildiği anlaşılan video kaydında, içki sofrasında oturan bir kişi dini değerlerle hakaret ettikten sonra Kur'an-ı Kerim'i yakıp ateşe veriyor. O anları kaydeden işinin de İslam'a hakaret ettiği duyuluyor.

Kutsal kitabı yırtıp yakan arkadaşını cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen şahıslardan diğerinin de İslam’a ve Müslümanlara yönelik hakaret ettiği anlar görüntülere yansıdı. Çiğli'de rakı masasında Kur’an-ı Kerim’i yırtarak ateşe verdikleri videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan 2 şahıs, daha sonra videoyu sildi.

İnsanların inançlarıyla dalga geçen 2 şahıs, yanlarında bulunan Kur’an-ı Kerim’i yırtarak ateşe verdi.

Söz konusu şahıslar, o anlara ilişkin çektikleri görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Bakan Soylu duyurdu: Gözaltına alındılar...
İzmir'in Çiğli ilçesinde içki sofrasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp ateşe veren iki kişi cep telefonu kamerasıyla çektikleri o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Gelen tepkiler üzerine şüpheliler görüntüleri sosyal medya hesaplarından sildiler. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında, iki edepsizin kimliklerinin tespit edildiğini ve gözaltına alındığını ifade etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İzmir'de Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan iki edepsizin kimlikleri Emniyet Teşkilatımızca tespit edildi ve savcılık talimatı ile gözaltına alındılar..." açıklamasında bulundu.

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI