Bugun...


Gaziemir Kızlay İzmir'in En Yardımsever Şubesi Oldu
Tarih: 06-11-2022 21:57:27 Güncelleme: 06-11-2022 22:08:27 + -


Mardinliler Federasyonu Başkanı Ahmet Tunç un ev sahipliğinde, Türk Kızılay Gaziemir Şubesi ve Girişimci Engelli İş İnsanları Derneği Kızılay haftasını kutlayıp, faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundular.

facebook-paylas
Tarih: 06-11-2022 21:57

Gaziemir Kızlay İzmir'in En Yardımsever Şubesi Oldu

Mardinliler Federasyonu Başkanı Ahmet Tunç'un ev sahipliğinde, Türk Kızılay Gaziemir Şubesi ve Girişimci Engelli İş İnsanları Derneği Kızılay haftasını kutlayıp, faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Türk Kızılay Gaziemir Şube Başkanı Dr. Davut Dinçel engelli vatandaşlarımızın kendi işletmelerini kura bilmeleri için yapılacak tüm faaliyetlere destek olacaklarını, girişimci engelli vatandaşlarımızın Türk Kızılay Gaziemir Şubesine gelerek destek alabileceklerini ve önümüzdeki dönemde girişimci engelli vatandaşlarımıza kendi işletmelerini kurabilmeleri için eğitim programları düzenleyeceklerini belirti. 

Girişimci Engelli İş İnsanları Derneği Başkanı Mustafa Şahin:Ülkemizde kendi işini yapan engelli sayısının yok denecek kadar az olduğunu, borsa İstanbul’da engelli şirketlerin olmasını istediklerini ve bu nihayi hedef için çalışacaklarını belirtti.

Engelli Girişimci İş İnsanları Derneği Bşk. Yrd. Salih Arıkan, iş birliği yaptığımız kurumlarımızla birlikte çalışmalarımızın tamamının proje temelinde insan odaklı olacağını belirterek, Türk Kızılay Gaziemir Şube Başkanı Dr.Davut Dinçel e ve kahvaltı programına ev sahipliği yapan İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Ahmet Tunç a çok teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI