Bugun...


TÜGVA'ya Menemen'de Yoğun İlgi
Tarih: 27-09-2022 16:22:33 Güncelleme: 27-09-2022 16:22:33 + -


TÜGVA'nın açtığı çadır stantları Menemen halkından yoğun bir ilgi gördü. TÜGVA Menemen llçe Temsilcisi Erhan Öztürk önemli açıklamalarda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 27-09-2022 16:22

TÜGVA'ya Menemen'de Yoğun İlgi

TÜGVA'YA MENEMEN'DE YOĞUN İLGİ 

Türkiye Gençlik Vakfı İzmir'in Menemen ilçesinde durmak bilmiyor. Menemen Cumhuriyet Meydanında TÜGVA'nın açtığı çadır stantların da, çocuklara yönelik eğitici ve öğretici etkinlikler, gönüllü olmak isteyen vatandaşlar için başvuru noktası ve ikramlar yer aldı. TÜGVA'nın açtığı çadır stantları Menemen halkından yoğun bir ilgi gördü. TÜGVA Menemen llçe Temsilcisi Erhan Öztürk önemli açıklamalarda bulundu.

BURADAKİ GAYEMİZ ÖĞRENCİ SAYIMIZI

ARTTIRMAK, HEDEF 1400 ÖĞRENCİ

TÜGVA Menemen ilçe Temsilcisi Erhan Öztürk "şu an vakıfımız bünyesinde sportif ve eğitim faaliyetlerinde 600'e yakın öğrencimiz var, hedefimiz 1400 öğrenciye ulaşmaktır. Buradaki gayemiz kendimizi öğrencilerimize ve velilerimize anlatabilmek hem de vakfımız hakkında bilgilendirme  yapabilmektir" ifadelerini kullandı. Büyük bir teveccüh var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.


İLERİDE GENÇLİĞE YÖNELİK

GÜZEL PROJELERİMİZ VAR

"Mesela önümüzdeki aylarda gençlerimize bir sinema etkinliğimiz, müze etkinliğimiz, İstanbul'da Ayasofya Ziyaretimiz, Çanakkale gezimiz, Menemende Allah nasip ederse Mekke'nin Fethi programımiz olacak. Buna benzer birçok program yapmayı  planlıyoruz. Rabbim inşaallah bizleri mahcup etmesin." ifadelerine yer ver






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI