Bugun...


Ulamış’ ta yeni bir çok fonksiyonlu gastronomi noktası, Ortak Alan hizmete açılıyor
Tarih: 21-01-2023 12:55:43 Güncelleme: 21-01-2023 13:58:43 + -


İzmir'in günden güne artan gastronomi ile ilgili faaliyet alanı ihtiyaçlarına ve alternatif buluşma noktası gereksinimine tam anlamıyla cevap verecek bir nokta ORTAK ALAN 10 dönümlük bir mandalina bahçesi içinde doğaya, yerli üretime ve özellikle kadın emeğine saygılı bir tesis kuruldu.

facebook-paylas
Tarih: 21-01-2023 12:55

Ulamış’ ta yeni bir çok fonksiyonlu gastronomi noktası, Ortak Alan hizmete açılıyor

İzmir'in günden güne artan gastronomi ile ilgili faaliyet alanı ihtiyaçlarına ve alternatif buluşma noktası gereksinimine tam anlamıyla cevap verecek bir nokta ORTAK ALAN 10 dönümlük bir mandalina bahçesi içinde doğaya, yerli üretime ve özellikle kadın emeğine saygılı bir tesis kuruldu. "Ortak Alan parçası ol- paylaş" mottosu ile bireysel ve kurumsal misafirlerini toplantılar- davetler ve özel gastronomi organizasyonları ile karşılamaya hazır.

Profesyonel bir mutfağa sahip Ortak Alan;Şef Semen Öner'in gastronomi danışmanlığında, yeme- içme sektörünün ürün tanıtımları, özel tadım aktiviteleri, ürün eğitimleri gibi alanlarda hizmet verecek. Ayrıca bireysel misafirlerine de gastro Showlar ve chefshazırlamak için mükemmel bir tasarıma sahip. 

Kurumsal misafirler için de toplantı salonu ve eğitim mekanları içeren ortak alan tüm gün sadece o kuruma kapatılabilecek özel bir mekan. Ekipleri ile özel bir gün yaşamak isteyen tüm kurumsal misafirleri her türlü toplantı ihtiyacını karşılayacak şekilde ağırlayabilecek olan mekanda gastronomik bir ayrıcalık da yaşamak mümkün olacak. Hem toplantı hem de özel bir yemek ile değerli bir çalışma günü özel bir gastronomi gününe dönüşmüş olacak.

Misafirlerine özel partiler, doğum günü kutlamaları, davetlerde de hizmet verebilecek olan mekanın kapalı alan kapasitesi  50 kişilik, açık alan kapasitesi 250 kişilik.

2023 ikinci yarısında konaklama hizmeti de eklenecek olan tesis 07:00-24:00 arası rezervasyon ile hizmet veriyor.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI