Bugun...


Kadıköy'deki protestoda polisten HDP'li milletvekiline tepki: Bana şerefsiz diyemezsiniz
Tarih: 13-04-2022 09:39:56 Güncelleme: 13-04-2022 10:12:56 + -


İstanbul’un Kadıköy ilçesinde HDP’lilerin protesto eylemleri sırasında polisle HDP milletvekilleri arasında tartışma yaşandı. Yaşanan arbedede HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu, bir ara tekerlekli sandalyesinden düştü. Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde ise bir polis, Piroğlu’na Bana şerefsiz diyemezsiniz, ben Türk devletinin polisiyim diyerek tepki gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 13-04-2022 09:39

Kadıköy'deki protestoda polisten HDP'li milletvekiline tepki: Bana şerefsiz diyemezsiniz

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde HDP’lilerin protesto eylemleri sırasında polisle HDP milletvekilleri arasında tartışma yaşandı. Yaşanan arbedede HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu, bir ara tekerlekli sandalyesinden düştü. Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde ise bir polis, Piroğlu’na Bana şerefsiz diyemezsiniz, ben Türk devletinin polisiyim diyerek tepki gösterdi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kobani davasında yeni bir soruşturma başlatılması üzerine Hdp'liler, partinin İstanbul'daki Kadıköy İlçe binası önünde toplanarak protesto gerçekleştirmek istediler.

ARBEDE YAŞANDI

Protestoya müdahale eden polisler ile Hdp'li milletvekilleri arasında tartışma ve arbede yaşandı. Bu sırada HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu tekerlekli sandalyesinden düştü.

"BANA ŞEREFSİZ DİYEMEZSİNİZ"

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde yaşanan tartışmalar sırasında bir polisin HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu'na "Bana şerefsiz diyemezsiniz, ben Türk devletinin polisiyim" dediği görüldü.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Öte yandan yaşanan tartışmalarda HDP İstanbul Milletvekili Zeynel Özen de bir ara sakinliğini kaybederek "Bana müdahale edemezsiniz. Herkes haddini bilecek" diyerek etrafındakilere çıkıştı.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI