Bugun...


Ege'nin Kalbinde Dev Buluşma
Tarih: 09-12-2021 10:11:45 Güncelleme: 09-12-2021 10:11:45 + -


Pandemi süreciyle birlikte doğa içinde müstakil yaşam, özellikle Ege’de İzmir ve çevresinde yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

facebook-paylas
Tarih: 09-12-2021 10:11

Ege'nin Kalbinde Dev Buluşma

EGE’NİN KALBİNDE DEV BULUŞMA

İzmirli Aryom İnşaat ile İstanbullu Ege Yapı Arasında Büyük İş Birliği

Pandemi süreciyle birlikte doğa içinde müstakil yaşam, özellikle Ege’de İzmir ve çevresinde yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

İzmir’de “Türkiye’nin En İyi Konut Projesi” ödülüne sahip inşaat firması Aryom İnşaat ile ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip, İstanbul’un önde gelen inşaat firmalarından olan Ege Yapı iş birliğiyle Urla Kekliktepe Villaları doğanın içinde sahil beldesinde, müstakil yaşam imkanını, zengin sosyal hayat ile konforu bir arada sunuyor.

YÜZDE 80 YEŞİL ALANA SAHİP PROJE

Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, insanların giderek artan doğal yaşam özlemine cevap verecek projenin yüzde 80 oranında yeşil alana sahip olacağını ifade etti.

Proje hakkında bilgi veren Mustafa Günday, “Yaklaşık 80 dönüm üzerinde kurulacak olan proje, 250 ile 450 metrekare arasında toplam 70 müstakil villa bulunuyor. Yeşil alan ve yürüyüş yolları projenin %80’ini oluşturmaktadır. Proje; oksijen zenginliğine sahip, enginar festivalinden, sanat sokağına, iskelesinden, üzüm bağlarına, ünlü kafe ve restoranlarından, at çiftliklerine, yüzlerce yıllık ağaçlardan oluşan, doğa ile tarihin kucaklaştığı plajları, donanımlı hastanelere, hem özel hem devlete ait okul ve eğitim merkezlerine yakın, tarihi dokusu, müzeleri, festivalleri, yöresel lezzetleri ile, bilim, sanat ve eğitimin vadisi Urla Kekliktepe’de yer alıyor. Bir taraftan deniz manzarası diğer taraftan ünlü Toskana Vadisi ile örtüşen birebir aynı manzaraya sahip eşsiz bir yaşam sunuyor” dedi.

PROJEDE ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ile birlikte önemli bir iş birliğine imza attıklarını kaydeden ve anahtar teslimi 2023 yılında gerçekleşeceğini ifade eden Mustafa Günday “Urla Kekliktepe Villaları, Ege Yapı tarafından uluslararası kalite standartlarında Ege Yapı tecrübesi ve güvencesi ile yönetilecektir. Konsept proje çalışmaları hızlıca devam eden projenin inşaatı 2022 Mayıs ayında başlayacak olup, 2023 sene sonunda teslimi planlanmaktadır. İzmir'e prestijli bir proje daha kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

A'DAN Z'YE ZENGİN SOSYAL DONATILAR

Müstakil villalarda; Açık Havuz, Akıllı Yönetim Sistemi, İç Bahçe, Şömine, Dış Mekan Barbekü Alanı, Kış Bahçesi, Hizmetli Odası (kitchenette + wc + banyo bulunan), Fitness Odası, Sauna, Kiler ve Dondurucu Odası, Çamaşır ve Ütü Odası, Teknik Oda, İki Araçlık Otopark, Depo alanları villada bulunan yaşama üniteleri arasında yer almakta.

Park alanında, Satış Ofisi, 2 adet Tenis Kortu, Gölet ve Peyzaj Alanları, Yürüme Yolları, Çocuk Oyun Alanları, Cafe Lounge, Seyir Terası ve Oturma Alanları bulunacak. Kaliteli ve sürdürülebilir sosyal donatı imkanlarını içeren Site Sosyal Tesislerinde; Açık ve Kapalı Yüzme Havuzları, Spa & Welness Merkezi, Sauna ve Buhar Odaları, Cafe ve Restoranlar, Masaj ve Terapi Odaları, Fitness Merkezi, Pilates ve Yoga Stüdyoları, Business Center, Toplantı Odaları, Karşılama Infodesk, Concierge, Misafir Hizmetleri, Gölet, Su Konseptleri, Süs Havuzları, Çocuk Eğitim Alanı ve Kreş Binası, Asırlık Zeytin ve Çam Ağaçları Arasında Yürüyüş ve Bisiklet Yolları, Asma Bahçesi ve Organik Tarım Alanları, Tenis Kortları, Market, Site Yönetim Binası ve 7/24 Güvenlik hizmetleri bulunacak.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EMLAK KONUT Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI