Bugun...


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na balıkçı tepkisi
Tarih: 29-01-2022 16:54:50 Güncelleme: 29-01-2022 16:54:50 + -


Cumhurbaşkanı Erdoğan, kar felaketinin yaşandığı gece balıkçıya giden Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek, "Sel olunca biz balıkçıya değil vatandaşımızın yanına gittik, onların dertleriyle dertlendik. Kar, bora bunların umurunda değil" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 29-01-2022 16:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na balıkçı tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kar felaketinin yaşandığı gece balıkçıya giden Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek, "Sel olunca biz balıkçıya değil vatandaşımızın yanına gittik, onların dertleriyle dertlendik. Kar, bora bunların umurunda değil" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dereli'nin ardından Çotanak Spor Kompleksi, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Doğalgaz Dağıtım Hattı Altyapı Projesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni Giresun Belediyesi Önü) kapsamında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sel felaketi oldu bakan arkadaşlarım ben hep beraber Doğankent'te Dereli'deydik. Balıkçıya gitmedik, vatandaşlarımızın yanına gittik. Onlarla beraber olduk. Onların dertleriyle dertlendik.  Ama birileri de bir yerlerde kafayı bulmaya gidiyor" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

3 yıldır gelemediğimiz Giresun'u özlemişiz. Giresun da bizi özlemiş. Karadeniz'in her köşesi gibi Giresun'a olan sevdamız baki kalacaktır. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi eksiltmesin. 3 yıl önce geldiğimde verdiğim sözü tutarak AK Parti'yi birinci çıkarmak suretiyle belediyedeki hizmet bayrağını tekrar bize verdiğiniz için şükranlarımı sunmak istiyorum. 

İLÇEMİZİ BİR YILDA TEKRAR AYAĞA KALDIRDIK

Giresun'un tamamında tüm imkanlarımızla çalışıyoruz. Az önce Dereli'deydim... 7 ilçemizde  can ve mal kayıpları yaşamıştık. En çok hasar Dereli'de olmuştu. Dereli'de konut-işyeri ve altyapısıyla yeni baştan inşa ettik. Bu ilçemizi 1 yılda tekrar ayağa kaldırdık. Biz söz verirsek yaparız. Laf değil iş üretiriz iş... 

HÜKÜMET VATANDAŞINA SAHİP ÇIKTI

Bugün de konut hastane altyapı projelerinin açılışını yapmak için Dereli'den başladık. Dereli'li kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Doğankent'te de selin yıktığı konut ve işyerlerini yeniden inşa ettik. Dereli'de yapılan işler devletin ve hükümetin vatandaşına sahip çıkma gücünü imkanlarını kararlılığını göstermesi bakımından önemli bir örnektir. 

İMAMOĞLU'NA 'BALIKÇI' TEPKİSİ

Sel felaketi oldu bakan arkadaşlarım ben hep beraber Doğankent'te Dereli'deydik. Balıkçıya gitmedik, vatandaşlarımızın yanına gittik. Onlarla beraber olduk. Onların dertleriyle dertlendik.  Ama birileri de bir yerlerde kafayı bulmaya gidiyor. Öbür tarafta kar bora fırtına esiyor. Hiç umurlarında değil. Bu belediye başkanlığını ben de yaptım. Hem de İstanbul'da. Kar bora fırtına olacak deprem olacak sel olacak yok Bodrum'a git yok şuraya buraya git, bizim kitabımızda o yok... Bizim kitabımızda halkınla beraber olacaksın. Yangın afetlerinde bakan arkadaşlarım neredeydiler Antalya'da Kastamonu Bozkurt'ta... Ben de oradaydım. Ne eksiği var gönderdik. Aynen Dereli'de olduğu gibi. Niye sen devletsin devlet... Onların yanında yerini alacaksın, eksikleri gidereceksin... Sel afeti mi oldu bunu gidereceksin görevin bunu gerektiriyor. 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI