Bugun...


Bakan Soylu'nun paylaştığı Kılıçdaroğlu'na ait gizemli fotoğrafın sırrı çözüldü
Tarih: 09-12-2022 15:47:30 Güncelleme: 09-12-2022 16:06:30 + -


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından "Üzülüyorum ama Mansur, Akşener, Ekrem ellerini ovuşturacak" notuyla paylaştığı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ait kesik fotoğrafın sırrı çözüldü. Bahsi geçen fotoğraf karesindeki kişinin pekçok suçtan kaydı bulunduğu öne sürülen Hamza Güler olduğu ortaya çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 09-12-2022 15:47

Bakan Soylu'nun paylaştığı Kılıçdaroğlu'na ait gizemli fotoğrafın sırrı çözüldü

Seçim tarihi yaklaştıkça siyasiler arasındaki tansiyon da yükselmeye devam ediyor. Özellikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, birbirlerine yönelik çok ağır ithamlarda bulunuyor.

KILIÇDAROĞLU 2 DAKİKALIK VİDEO PAYLAŞTI

Son olarak CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı 2 dakikalık videoya "Koca devleti, mafya bozuntularına ve kirli paralarına çamaşırhane yapanların, Allah bin belasını versin" notunu düştü. Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışına Bakan Soylu'dan yanıt gecikmedi.

BAKAN SOYLU 'KESİK' FOTOĞRAFLA YANIT VERDİ

Kılıçdaroğlu'nun bir kabulünden fotoğraf karesini, sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Soylu, "FETÖ'cülerin, PKK'lıların ve bilumum kaçkınların sözcüsü Kılıçdaroğlu; devlete ve ülkeye attığın iftiralar yetmezmiş gibi filmci oldun. 4 sorunun 3'ü cevaplandı, dördüncüsü de yarın. Bir de bizim soracaklarımızı bekle. Üzülüyorum ama Mansur, Akşener, Ekrem ellerini ovuşturacak." ifadelerini kullandı.

İşte Bakan Soylu'nun o paylaşımı;

HAMZA GÜLER OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Paylaşılan fotoğrafta sadece Kılıçdaroğlu'nun verilmesi, elini sıktığı kişinin ise kesilmesi dikkat çekti. Bu kişinin kim olduğu ise çok geçmeden ortaya çıktı. Bakan Soylu'nun paylaştığı kesik fotoğraftaki kişinin pek çok suçtan kaydı bulunduğu öne sürülen Hamza Güler olduğu ortaya çıktı.

İşte o resim






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI