Bugun...


Korona Testi Pozitif Çıkan Erdoğan'a Liderlerden 'Geçmiş Olsun' Mesajları
Tarih: 05-02-2022 18:16:51 Güncelleme: 05-02-2022 18:16:51 + -


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, koronavirüse yakalandığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için geçmiş olsun dileklerini paylaştı. Metinde "Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum." sözleri yer aldı.

facebook-paylas
Tarih: 05-02-2022 18:16

Korona Testi Pozitif Çıkan Erdoğan'a Liderlerden 'Geçmiş Olsun' Mesajları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Meral Akşener'den geçmiş olsun dilekleri geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, koronavirüse yakalandığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için geçmiş olsun dileklerini paylaştı. Metinde "Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum." sözleri yer aldı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz.Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz" diye konuştu.

"ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs atlatan İYİ Parti lideri Meral Akşener de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Akşener'in mesajında "Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum." ifadeleri yer aldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlı, eşi Emine Erdoğan'la birlikte koronavirüse yakalandığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Paylaşımda, "Acil şifalar diliyorum." sözlerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, korona olduğunu duyurdu. Erdoğan'ın yaptığı paylaşımda "Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz." ifadeleri yer aldı.

KILIÇDAROĞLU ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bugün koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan için bir geçmiş olsun mesajı paylaştı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan @RTErdogan ve eşi Sayın Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." ifadeleri yer aldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın sağlık durumlarının çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi olduğunu bildirdi.

 

"HASTALIĞI HAFİF GEÇİRİYORUZ''

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'dan yaptığı açıklamada, bugün hafif belirtiler üzerine eşi Emine Erdoğan ile birlikte test yaptırdıklarını ve sonucun pozitif çıktığını belirtti.

 

KISIKLI'DAKİ EVİNDE İZOLASYONDA

 

Görevinin başında olduğunu ve çalışmalarına evden devam ettiğini kaydeden Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: ''Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte İstanbul Kısıklı'daki evinde izolasyona girdi.

 

DEVLET BAHÇELİ TELEFONLA ARADI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın Covid-19 testinin pozitif çıkmasına ilişkin haberi toplantı esnasında aldığını söyledi.

Bahçeli, “Cenabı Allah’ın şifalar vermesini temenni ediyorum. Biraz sonra kendilerini arayacağım inşallah. Geçmiş olsun dileklerimi bildireceğim parti olarak” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, bu açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla da arayarak acil şifa dileklerini iletti.

 

BABACAN İYİ DİLEKLERİNİ PAYLAŞTI 

 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı. Babacan’ın paylaşımı şöyle:

“Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.”

KARAMOLLAOĞLU ACİL ŞİFALAR DİLERİM

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iletti. Karamollaoğlu’nun mesajı şöyle:

“Koronavirüs testleri pozitif çıkan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sn. Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iletti. Davutoğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin.”

 

DESTİCİ EN KISA ZAMANDA

ATLATMALARI İÇİN DUA EDİYORUZ

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici: "Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza ve eşleri hanımefendiye ailece ve camiamız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kısa zamanda hastalığı atlatmaları İçin duâmızla Yüce Allah’tan acil şifalar niyaz ederim."

 

İMAMOĞLU’NDAN ERDOĞAN'A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

 

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a acil şifalar diledi.

İmamoğlu mesajında, “Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye acil şifalar dilerim. Tüm toplum olarak, korunma tedbirlerine lütfen uyalım” dedi.

 

BAKAN KOCA'DAN, ERDOĞAN ÇİFTİNİN

SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinin sağlık durumlarının çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi olduğunu açıkladı.

Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

''Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde, hafif belirtiler üzerine Sn. Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.''






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI