Bugun...



İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okullarında Matematikte İkinci Kez Dünya Birinciliği

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Doruk Sargular, dünya çapında Kanada merkezli olarak düzenlenen “Uluslararası Caribou Matematik Yarışması”nda 10.934 kişi arasından, bir kez daha dünya 1.’si olarak bizlere büyük bir gurur yaşattı.

facebook-paylas
Tarih: 19-02-2022 13:47

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okullarında Matematikte İkinci Kez Dünya Birinciliği

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARINDA MATEMATİKTE İKİNCİ KEZ DÜNYA BİRİNCİLİĞİ

BAŞARI GENLERİMİZDE VAR

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Doruk Sargular, dünya çapında Kanada merkezli olarak düzenlenen “Uluslararası Caribou Matematik Yarışması”nda 10.934 kişi arasından, bir kez daha dünya 1.’si olarak bizlere büyük bir gurur yaşattı.

Yarışmanın bir önceki etabında da dünya 1.’si olan, kendi kategorisinde tüm sorulara doğru yanıt veren Doruk Sargular, uluslararası arenada, matematik alanında ikinci kez elde ettiği bu sonuçla üstün bir başarı örneği ortaya koydu.

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Ortaokulu Müdürü Arif Tutsak, öğrencilerimizin sosyal, kültürel, sportif başarılarının yanı sıra hem bireysel hem de kitlesel başarılarını çok önemsiyor ve bunu yaptığımız akademik çalışmalarla destekliyoruz, dedi.

Küçük yaşlardan bu yana matematik dersine ilgisi olan Doruk, elde ettiği dünya birinciliği başarısı ile hem ailesine hem de öğretmenlerine büyük mutluluk yaşattı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
YUKARI YUKARI