Bugun...


İnsan İçin Umut Derneği Başkanından Babalar Günü Mesajı
Tarih: 20-06-2021 17:51:22 Güncelleme: 20-06-2021 17:51:22 + -


İnsan İçin Umut Derneği Başkanı Menşure Gökçe, Babalar günü nedeniyle yayınladığı mesajda: "Ülkeleri, aileleri, çocukları için gece gündüz demeden çalışan; evlatları olmaktan her zaman gurur duyduğumuz ilk kahramanlarımızın Babalar Günü’nü tebrik ediyor; en derin selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 20-06-2021 17:51

İnsan İçin Umut Derneği Başkanından Babalar Günü Mesajı

İnsan İçin Umut Derneği Başkanı Menşure Gökçe, Babalar günü nedeniyle yayınladığı mesajda: "Ülkeleri, aileleri, çocukları için gece gündüz demeden çalışan; evlatları olmaktan her zaman gurur duyduğumuz ilk kahramanlarımızın Babalar Günü’nü tebrik ediyor; en derin selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi. 

Gökçe; "Başta babamın babalar gününü kutlar, Allah mekanını cennet eylesin Allah rahmet eylesin benim canım babacığım bir babalar günü yine sensiz geçecek. Sen hep kalbimizde ve hep bizimlesin benim canım babacığım" diyerek babasına özlemini dile getirirken tüm babaların babalar gününü kutladı. 

İnsanlığa örnek teşkil edecek bir değerler manzumesine sahip kültürümüzde anaya babaya iyi davranmak en temel hassasiyetlerimizdendir diyen Başkan Menşure Gökçe, şöyle devam etti: 

"Nitekim İlahi Kelam “Eğer onlardan biri ya da her ikisi senin yanında ihtiyarlık çağına ulaşırsa, sakın onlara ‘öf!’ bile deme; onları azarlama; onlara tatlı ve güzel söz söyle.” şeklinde buyurmuştur. Anaya babaya iyi davranmak, hatta onlara “öf” bile dememekle emrolunduğumuz bir değerler dünyasının varisleriyiz.

Baba; evladını, ailesini koruyan; kollayan, onlara şefkatle kol kanat gerendir. Ülkesi için gece gündüz demeden çalışırken evladına “Emrolunduğu gibi dosdoğru olmayı” aşılayan ve evladının ruhunu güzel ahlakla besleyendir.  

Bu vesileyle vatan ve millet yolunda şehadete kavuşan evladı için “Vatan sağ olsun!” diyen ana babalarımızın ellerinden öpüyor; hürmet ve saygılarımı iletiyorum. Ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden babalarımızın Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor; başta şehit annelerimiz ve şehit babalarımız olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm büyüklerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI