Bugun...

"ekonomi" İLE İLGİLİ HABERLER

EBSO Başkanı Yorgancılar’dan Maliyet Enflasyonu Uyarısı
EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, “Sanayicilerimizin yüksek işgücü ve finansman maliyetleri yanında enerji ..
Türkiye'nin İhracat Lideri Çorum Oldu
Türkiye'nin mart ayı ihracatı rekorla açıklandıktan sonra bu faaliyetlere destek veren iller de belli oldu. 2024 yılı ma..
CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu: 20 ülke enflasyonu bir Türkiye etmiyor
TBMM Plan ve Bütçe Komsyonu Üyesi CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu AVRO bölgesindeki 20 ülkenin enflasyo..
Özgener’den seçim değerlendirmesi: 'Gündemimiz ekonomi olmalı'
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, 31 Mart 2024 Türkiye yerel seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı ..
EMD İzmir Şubesi’nin öncülüğünde kurulan Hatay Basın Merkezi açıldı
Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi’nin deprem bölgesindeki gazetecilere destek vermek amacıyla başlattığı “Y..
Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk
Avrupa’nın en iyi yükseköğretim kurumları arasında yer alan Prag Charles Üniversitesi’nin Tıbbi Biyokimya ve Laboratuvar..
Üç ödülle İzmir’e döndüler
Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı’nın düzenlediği Genç Çevirmenler Yarışması’na, İzmir Ekonomi Üniversitesi ..
‘Bir Ömür Ekonomi Yazanlar’ anıldı
Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi tarafından, ‘Bir Ömür Ekonomi Yazanlar’ isimli anma programı gerçekleştir..
Medical Point, Türkiye’nin En İyi İşverenleri’nden oldu  Medical Point Harika İş Yeri Sertifikası aldı
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, uluslararası bir kuruluş ‘Great Place To Work’ün yürüttüğü ara..
Başkan Kestelli: 2024 yılında enflasyonun düşeceğini öngörüyoruz
İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, 2023 yılı enflasyon rakamına ilişkin yaptığı açıklama da s..
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI