Bugun...


MSB'den aksiyon sahnelerine taş çıkartacak görüntü! TSK, Fırat Kalkanı'na saldıran 8 teröristi anında etkisiz hale getirdi
Tarih: 29-12-2021 15:40:01 Güncelleme: 29-12-2021 16:33:01 + -


Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kontrolündeki Fırat Kalkanı Bölgesi’ne saldıran 8 terörist etkisiz hale getirildi. Aksiyon filmlerini aratmayan görüntüler, Milli Savunma Bakanlığı’nın resmi hesabından paylaşıldı.

facebook-paylas
Tarih: 29-12-2021 15:40

MSB'den aksiyon sahnelerine taş çıkartacak görüntü! TSK, Fırat Kalkanı'na saldıran 8 teröristi anında etkisiz hale getirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kontrolündeki Fırat Kalkanı Bölgesi’ne saldıran 8 terörist etkisiz hale getirildi. Aksiyon filmlerini aratmayan görüntüler, Milli Savunma Bakanlığı’nın resmi hesabından paylaşıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelesi içeride ve dışarıda tam gaz sürüyor. Milli Savunma Bakanlığı son olarak Fırat Kalkanı bölgesine saldıran 8 PKK/ Ypg'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

"ÇOK NAMLULU ROKETATAR İLE SALDIRDILAR"

Bakanlığın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Fırat Kalkanı bölgesine havan ve Çok Namlulu Roketatar (ÇNRA) atışlarıyla saldıran PKK/YPG'li teröristlere ateş destek vasıtalarımız ile sert bir karşılık verildi. İlk belirlemelere göre saldırıyı gerçekleştiren 8 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirilerek kullandıkları araçlar da imha edildi" denildi.

GÖRÜNTÜLER, AKSİYON FİLMLERİNİ ARATMADI

Milli Savunma Bakanlığı, kahraman Mehmetçiğin operasyon anlarına ilişkin görüntüleri de paylaştı. Bir kez daha tüm Türkiye'nin göğsünü kabartan Mehmetçiklerin, teröristlere misliyle karşılık verdiği anlar aksiyon filmlerini aratmadı.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI