Bugun...


ASKON İzmir'de Bayrak Değişimi
Tarih: 04-11-2022 19:58:57 Güncelleme: 04-11-2022 19:58:57 + -


Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Şerafettin Gücü, görevini Ahmet Kutay’a devretti.

facebook-paylas
Tarih: 04-11-2022 19:58

ASKON İzmir'de Bayrak Değişimi

ASKON İZMİR’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

ŞERAFETTİN GÜCÜ GÖREVİNİ AHMET KUTAY'A DEVRETTİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Mevcut Başkan  Şerafettin Gücü, görevini Ahmet Kutay’a devretti.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Dernek  binasında yapılan genel kurul toplantısına ASKON Ege Bölge Başkanı Arif Karakaya ve üyeler katıldı. Toplantıda tek listede gerçekleşen seçimlerde Ahmet Kutay 6. Dönem ASKON İzmir Şube Başkanı seçildi. 

Görevi yeni yönetime devreden Şerafettin Gücü, genel kurulda yaptığı konuşmada, görev yaptığı süre içinde aldığı sorumluluğu yerine getirebilmek için İzmir’i bir adım daha ileriye taşıyabilmek için Yönetim kurulu arkadaşları ile çalışmalar yaptıklarını söyledi. Gücü, “Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız ile 2017 yılında bizlere görev tevdi edilmesinin ardından çalışmalarımıza başladık, resmi ve özel sektör ile iyi diyaloglar kurduk. ASKON İzmir’deki kardeşlerimizle ortaklıklar yaparak, yeni şirketler kurduk şehrimize ve ülkemize katma değer ve istihdam sağladık. Üyelerimizin gelişen ve değişen ekonomik düzenlemeler hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Bu süreçte üyelerimizin bizlere verdiği destek için teşekkür ediyorum. ASKON İzmir Şubemizin kuruluşundan bu yana beraber yol yürüdüğümüz görevi devralacak arkadaşım Ahmet Kutay ve yeni yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

ASKON Ege Bölge Başkanı Arif Karakaya ise, “Genel Başkanımız Orhan Aydın kaptanlığında ASKON gemimizi hedeflediğimiz limanlara ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yolda ASKON’un duruşu ve ilkeleri bize rehberlik ediyor. Asil ve dik duruşumuz, milli meselelere bakış açımız, kucaklayıcı yapımız ve birlikte kazanalım ilkemiz tüm Anadolu’da karşılık buluyor. Birlikte çalışmanın, birlik olmanın ve bu topraklara karşı sorumluluklarımızın bilincinde olarak Anadolu’nun tüm bileşenleri ile yarınlara hazırlanıyoruz. Türkiye’nin her yerinde fedakârlıkla çalışan teşkilat yapımız var. Güçlü ve Büyük Türkiye için elimizden geleni ardımıza koymadık, koymayacağız İnşallah.

Bugün burada İzmir şubemizin genel kurulunu icra etmek için bulunuyoruz, öncelikle görevi devreden Şerafettin Gücü Başkanıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, görevi devralan Ahmet Kutay Başkanıma yeni yönetimi ile birlikte başarılar diliyorum"dedi.

ASKON İzmir Şubesinin yeni dönem Başkanlığı’na seçilen Ahmet Kutay yaptığı teşekkür konuşmasında, ASKON’un şahsımıza yüklediği vizyon ve misyon ne ise onu taşımaya onu işlerimize, hayatımıza, bulunduğumuz çevremize ailemize  ve vatanımıza yansıtmaya gayret ediyoruz. ASKON “haklı zenginlik” fikriyatı var olduğu müddetçe, var olmaya devam edeceğiz. ASKON yönetimi ve üyeleri bu inanç ve şuurla çalışmalarına azim ve  bitmek bilmeyen heyecanı ile devam edecektir.

ASKON’ İzmir Şubemizin yeni yönetimi dinamik, aktif ve İzmir ekonomisine katma değer sağlayan değerli isimlerden  oluşmaktadır ülkemizin sorunlarına çareler üretecek ve  önemli açılımlar yapacağı inancındayım.

Öncelikle Kurucu başkanımız Sn. Zekeriya Hazırbulan’a ASKON’un haklı zenginlik düsturunu İzmir’de hayata geçirip bugün bizlerin bir araya gelmesine vesile olduğu için teşekkür ediyorum. Önceki dönem Başkanımız Sn. Şerafettin Gücü’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

ASKON İzmir Şube Başkanlığı’nın kolay bir görev olmadığını biliyorum, Bu görevin ne tür sorumluluklar içerdiğinin de bilincindeyim ASKON’un tüzüğü, değerleri ve amaçları doğrultusunda görevimizi yerine getirmeye gayret edeceğiz. 

Başarılı olabilmemiz, bizim gayretimiz kadar siz dostların destek ve katkılarına da bağlıdır yeni dönemde  Genel Merkezimiz ve diğer şubelerimiz  ile  diyaloğumuzu artırarak  Ülkemize ve ASKON camiamıza daha fazla katkı sağlamak istiyoruz, bunların yanında   istişare toplantıları, tecrübe paylaşım toplantıları, sektör buluşmaları, dost meclis toplantıları, eğitim toplantıları, konferans ve panellerle değerli üyelerimize, ilimize, bölgemize, ülkemize ve tüm insanlığa katkı sağlamaya çalışacağız.

Öncelikle Genel Kurulumuzun camiamıza ve iş dünyasına hayırlı olmasını diliyorum, sizlere teşriflerinizden dolayı ayıyı ayrı teşekkür ederim dedi.

Ahmet Kutay’ın  Başkanlığındaki ASKON İzmir Şubesi yönetiminde şu isimler yer aldı;

Celal Kurşun, Hüsnü Aydın, Serkan Tereci, Nihat Topaç, Murat Öztekin, Salih Tanrıbuyruğu, Ali Çakır, Hüseyin Baran, Zekeriya Hazırbulan, İbrahim Terzi, Yasin Aslan, İbrahim Doğan, Fatih Demirtop, Serhat Gülaylar, Selman Yavuz, Recep Gülcemal, Serkan Duran, Ersin İlhan, Hüseyin Küçükdemirci, Akın Harman, Vahit Kaya, Onur Akkaya, Sinan Şener, Abuzer Turan, Volkan Göker, Mustafa Özsaraç, Şerif Çıldır, Habib Çelik, Murat Kodat, Denetim Kurulunda ise Ramazan Sabancı, Mustafa Avcı, Eren İntaş, Yılmaz Yenigüllü, Mustafa Özer, Yaşar Koç

Ahmet Kutay Kimdir?

1973 Karaman doğumlu evli ve üç çocuk babası olan Kutay, 1993 Yılında Merderes Gümüldür’de başlayan İş hayatına 2002 yılında İzmir merkezde devam ederek birçok kurumsal işe imza atmıştır. Ege Bölgesi PVC Profil distribütörlükleri, Alüminyum toptancılığı ve Sektöründe ilk toptan e-ticaret sitesi ile iştigal eden Ahmet Kutay aynı zamanda, Aydınlatma, Eğitim, Hizmet ve İnşaat sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerde ortaklıkları bulunmaktadır. ASKON İzmir Şube kurucu üyeliği, yönetim kurulu üyeliği, başkan yardımcılığı ve genel merkez delegeliği yapmıştır.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI