Bugun...


İstanbul'da kar kalınlığı 85 santimetreye ulaştı! İşte megakentten afet görüntüleri
Tarih: 25-01-2022 11:21:39 Güncelleme: 25-01-2022 14:15:39 + -


İstanbul’da kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kentte bazı bölgelerde 85 santimetre kar ölçülürken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yağan karı afet yağışı olarak niteledi. Yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda vatandaş yolda mahsur kalırken megakentten afeti andıran göründüler kameralara yansıdı. İşte İstanbul’dan kar esareti manzaraları...

facebook-paylas
Tarih: 25-01-2022 11:21

İstanbul'da kar kalınlığı 85 santimetreye ulaştı! İşte megakentten afet görüntüleri

İstanbul’da kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kentte bazı bölgelerde 85 santimetre kar ölçülürken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yağan karı afet yağışı olarak niteledi. Yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda vatandaş yolda mahsur kalırken megakentten afeti andıran göründüler kameralara yansıdı. İşte İstanbul’dan kar esareti manzaraları. İstanbul'un birçok ilçesinde kar yağışı etkisini artırırken, trafiğin durma noktasına geldiği yerlerde sürücüler ve yayalar zor anlar yaşıyor. Yoğun kar yağışı TEM otoyolunda da etkili oldu.

"AFET YAĞIŞI"

İBB Afet Koordinasyon Merkezinde (AKOM) çalışmaları takip eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, burada yaptığı açıklamada, yağan karı "afet yağışı" olarak niteledi.

"KAR KALINLIĞI 85 SANTİME ULAŞTI"

Bazı bölgelerde kar kalınlığının bir metreye yaklaştığını aktaran İmamoğlu, "Arnavutköy, Başakşehir, Sultangazi gibi noktalarda kırsala gittikçe 80-85 santim gibi kar yüksekliklerini ölçerek bize ulaştırdı. Güneydeki ilçelerimizde 50-60 santimetrelere iniyor. Kent merkezinde de 35-40-50 santimetrenin altında pek fazla yer ölçemiyoruz." dedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI