Bugun...


EGEPLASDER Üyeleri K Fuarı'na Çıkarma Yaptı
Tarih: 23-10-2022 20:16:15 Güncelleme: 23-10-2022 20:58:15 + -


Plastik ve kauçuk sektörlerinin dünyadaki en önemli ve kapsamlı buluşma noktası olan K 2022 Fuarı, 19-26 Ekim 2022 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenleniyor.

facebook-paylas
Tarih: 23-10-2022 20:16

EGEPLASDER Üyeleri K Fuarı'na Çıkarma Yaptı

PLASTİK VE KAUÇUK ENDÜSTRİSİNDE DÜNYANIN EN BÜYÜK FUAR ORGANİZASYONU OLAN “K 2022” FUARI, EGELİ PLASTİKÇİLERİN AKININA UĞRADI.

EGE PLASTİK SANAYİCİLERİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ŞENER GENÇER:

“SEKTÖRÜMÜZDE DÜNYANIN ULAŞTIĞI GELİŞİM ÇİZGİSİNE TANIK OLURKEN, YENİ İŞBİRLİKLERİNE İMZA ATMAKTAN MUTLUYUZ.”

Plastik ve kauçuk sektörlerinin dünyadaki en önemli ve kapsamlı buluşma noktası olan K 2022 Fuarı, 19-26 Ekim 2022 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenleniyor.

Pandemi nedeniyle üç yıldır yapılamayan fuara Türk firmaları yoğun ilgi gösterirken, Ege Plastik Sanayicileri Derneği (EGEPLASDER), Manisa Kalıp ve Makina İmalatçıları Birliği (MAKİB) ile işbirliği yaparak firma temsilcilerine yönelik fuar organizasyonu gerçekleştirdi.

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK İKİNCİ ÜRETİCİSİYİZ

Ege Plastik Sanayicileri Derneği (EGEPLASDER) Yönetim Kurulu Başkanı ve Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) Başkan Yardımcısı Şener Gençer, Plastik sektöründe dünyanın ulaştığı gelişim çizgisine tanık olmaktan mutlu olduklarını belirterek, “Dünyanın onlarca ülkesinden on binlerce katılımcı ve ziyaretçilerin yer aldığı fuara katılan heyetimizin pek çok yeni işbirliğine imza attığını görmekten mutluyuz. Türk plastik sektörü ölçeği bakımından Avrupa’nın 2’inci, dünyanın 7’inci büyük üreticisi. En önemli ihracat pazarımızı ise Almanya başta olmak Avrupa Birliği ülkeleri oluşturuyor. Bu fuarda hem potansiyel müşterilerimizle buluşuyor hem de sektörümüzde üretim teknolojilerinin geldiği aşamaları yakından görme ve tanıma imkânı buluyoruz.” dedi.

ATİAD, İZMİRLİ PLASTİKÇİLERİ MİSAFİR ETTİ

EGEPLASDER üyeleri, K Fuarı için gittikleri Düsseldorf’ta Almanya Türk İş Adamları Derneği'nce (ATİAD) düzenlenen etkinlikte misafir edildi. 

ATİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Sarıyar tarafından sektörün Almanya ve Avrupa’daki konumu ile iş ve yatırım fırsatları konusunda bilgi verilen toplantının son derece verimli geçtiğini sözlerine ekleyen Gençer, Sarıyar’a konukseverliği için teşekkür etti.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI