Bugun...

"depoloma/ekonomi/s/keywords/depoloma/ekonomi/10/ekonomi" İLE İLGİLİ HABERLER

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk
Avrupa’nın en iyi yükseköğretim kurumları arasında yer alan Prag Charles Üniversitesi’nin Tıbbi Biyokimya ve Laboratuvar..
Üç ödülle İzmir’e döndüler
Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı’nın düzenlediği Genç Çevirmenler Yarışması’na, İzmir Ekonomi Üniversitesi ..
‘Bir Ömür Ekonomi Yazanlar’ anıldı
Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi tarafından, ‘Bir Ömür Ekonomi Yazanlar’ isimli anma programı gerçekleştir..
Medical Point, Türkiye’nin En İyi İşverenleri’nden oldu  Medical Point Harika İş Yeri Sertifikası aldı
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, uluslararası bir kuruluş ‘Great Place To Work’ün yürüttüğü ara..
Başkan Kestelli: 2024 yılında enflasyonun düşeceğini öngörüyoruz
İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, 2023 yılı enflasyon rakamına ilişkin yaptığı açıklama da s..
İzmir Ekonomili profesöre 'başkanlık' görevi
Stanford Üniversitesi’nden özel bir araştırma ekibinin açıkladığı ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nde yer al..
Ege’ye son çağrı  Projeyle başvur, firmayla buluş
Yaratıcı proje ve fikirlerini ünlü firmaların temsilcilerine sunarak hayal ettikleri kariyer hedefine ulaşmak isteyen gi..
İzmir Ekonomi’de ‘proje’ rekoru ‘Bilim fabrikası’ 117 projeye ulaştı
Toplumsal faydayı merkezine alarak ülkemizin ve İzmir’in gelişimine katkı sağlamak hedefiyle çalışmalarını sürdüren İzmi..
İzmir futbolu için el ele
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) ve İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK), kentteki futbol kulüpleri için örnek bir..
Teknofestte 'Elektrikli Otomobil' Damgası
Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji fuarı olan TEKNOFEST’te sergilenmek üzere İzmir Ekonomi Üniversitesi..
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI