Bugun...

"depoloma/ekonomi/s/keywords/depoloma/ekonomi/10/s/keywords/depoloma/ekonomi/s/keywords/depoloma/ekonomi/10/19" İLE İLGİLİ HABERLER

Taliban sözcüsü: Afganlar ekonomi nedeniyle ülkeden ayrılmak istiyor
Taliban'ın sözcülerinden Süheyl Şahin, 'Batı ülkelerinde ikamet etmek istiyorlar. Bu bir tür ekonomik göçtür çünkü Afgan..
Bakan Elvan: 2021 için yüzde 8'in üzerinde bir büyüme bekliyoruz
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Salgınla ilgili dışsal bir şok olmaması durumunda, 2021 için yüzde 8'in üzerinde b..
Financial Times: Türkiye start-up projeleriyle Avrupa teknolojisinin yıldızı oldu
İngiliz Financial Times gazetesi, Türkiye'nin teknoloji endüstrisindeki gelişimine dair haberinde, Türkiye'nin özellikle..
‘Aşısızlara toplu alanlar yasaklansın’
Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, perakende sektörünün yeni bir kapanmayı kaldıracak gücünün olmadığ..
AB’den ‘Tescilli’ Zeytinlikler Yandı
Türkiye’yi sarsan yangın felaketlerinin en çok etkili olduğu yerler dağ köyleri oldu. Orman köylülerinin çoğunluğu geçim..
Yatırımda iştahlı 5G için iddialı
5G’ye geçişe öncülük etme hedeflerini vurgulayan Türk Telekom CEO’su Önal, beklenti üzeri gelir artışıyla yatırımı da 8...
Dünyadaki 7 kişi arasına girdi
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Genetik ve Biyomühendislik Bölümü’nden bu yıl mezun olan Arda Kıpçak, Amerika Birleşik ..
‘Anında teslim’e yatırımcı akını
Getir’in öncülük ettiği anında teslimat sektörüne yeni oyuncu akını var. Pandeminin ivme kattığı sektörde oyuncu sayısı ..
Elektrikte Yeni Rekor
Elektrik üretimi ve tüketiminde yeni rekor geldi. Günlük tüketim 29 Temmuz itibarıyla 1 milyon 78 bin 9 MWh’ye ulaşırken..
Merkez Bankasından ‘Firmalara Makul Zamlar Yapın' Uyarısı’
Merkez Bankası, enflasyon tahminini 1.9 puan artışla yüzde 14.1 artırdı. Enflasyonun para politikasıyla çözülemeyeceğini..
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI