Bugun...

"depoloma/ekonomi/video-galeri/s/keywords/depoloma/ekonomi/video-galeri/10" İLE İLGİLİ HABERLER

Cerrahi Hemşirelerini Buluşturacak Kongre Kuşadası’nda ‘Cerrahi Hemşireliği’ Zirvesi
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ile Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşirele..
İzmir'de İş Dünyasına Konuşan Cevdet Yılmaz: Yıl Sonu Hedefimiz 1,1 Trilyon Dolar
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Türkiye 2002 yılından günümüze dolar cinsinden kişi başına gelirini 3 kat artırm..
Sağlık Turizmine ‘Eğitim’ Dopingi
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), sağlık turizmi sektöründe görev yapan kişilere, İngilizce ya da Türkçe olarak mesleki ..
İzmir Ekonomi Üniversitesinde Lisansüstünde ‘Coşkulu’ Mezuniyet 185 Kişiye ‘Lisansüstü’ Diploma
İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde (İEÜ) yüksek lisans ve doktora eğitimini başarıyla tamamlayan 185 öğrenci, coşku ve heyec..
Yorgancılar; 'Büyümenin Devam Etmesi Sevindirici'
EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, “Büyümede süreklilik son derece önemlidir. Ancak büyümenin yüksek enflasy..
Kılıçdaroğlu İlk Kez Hükümet Programına Destek Verdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin açıklayacağı ve ekonomi dünyasının merak ettiği Orta Vadeli Programa ili..
Gençlerin tercihi ‘İzmir Ekonomi’ oldu! Yüzde 99.9’luk başarı
Ege Bölgesi’nin ilk vakıf üniversitesi olarak 22 yıldır eğitim yolcuğunu sürdüren İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), başa..
Acı Reçete  Alt Gelir Gruplarına Kesilemez
TÜRK-İŞ, 2023 Temmuz ayında 4 kişilik aile için açlık sınırını 11 bin 658 lira, yoksulluk sınırını 37 bin 974 lira olara..
Gençlere fırsat yaratacak protokol ‘Rüzgar’ deviyle eğitimde örnek iş birliği
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Meslek Yüksekokulu, rüzgar enerjisi alanında faaliyet gösteren, Amerika Birleşik Devlet..
İzmir Ekonomi’ye Büyük Gurur
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), Türkiye’deki 200 üniversitede eğitim gören 47 bin 761 öğrencinin katılımıyla Üniversit..
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI