Bugun...


Özgül Canişçi Ajansta Eğitim Alan Adaylar İlk Kez Kamera Karşısına Geçtiler
Tarih: 23-06-2021 13:19:09 Güncelleme: 23-06-2021 13:35:09 + -


Özgül Canişçi Ajans 19 Haziranda Kaya Prestige otelde fotoğraf çekimi yaptı. Ajans oyunculuk ve kamera önü eğitimlerinin de kayıtlarını Kaya Prestige Otelde gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 23-06-2021 13:19

Özgül Canişçi Ajansta Eğitim Alan Adaylar İlk Kez Kamera Karşısına Geçtiler

      Gülay Özyıldız

Özgül Canişçi Ajans 19 Haziranda Kaya Prestige otelde fotoğraf çekimi yaptı. Ajans oyunculuk ve kamera önü eğitimlerininde kayıtlarını Kaya Prestige otelde gerçekleştirdi. 

Oyuncularının  kameraya yabancı olmaması için eğitim almanın önemli olduğunu belirten Canişçi eğitim ücretlerini düşük tuttuklarını belirterek 'bizim için önemli olan oyuncularımızın kamera karşısında daha profosyonel olması eğitimlerden kazanç sağlama peşinde değiliz' dedi.

Her biri branşlarında uzman, İzmir devlet tiyatrosu oyuncularından oluşan zengin eğitmen kadrosu ile sektöre yeni yüzler yetiştiren oyunculuk atölyesi VAV Area ile kamera önü ve oyunculuk eğitimi konusunda iddalı olduklarını iletti. Çekilen fotoğraflardan ve kayıtlardan ücret almadıklarını belirten Canişçi çok güzel projelere imza attıklarını ve yollarına tam hız devam ettiklerini belirtti.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI