Bugun...


Ukrayna'da yakalanan Rus casusu, direğe bağlayıp dövdüler
Tarih: 05-03-2022 17:34:52 Güncelleme: 05-03-2022 19:01:52 + -


Rusya tarafından işgal edilen Ukrayna’da halk, sokaklarda orduyla birlikte Ruslara karşı mücadele ediyor. Lviv kenti sakinleri, Rusya adına casusluk yaptığı iddia edilen sivil giyimli birini yakalayarak direğe bağladı. Dabredilen casusun o anları kare kare fotoğraflandı.

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2022 17:34

Ukrayna'da yakalanan Rus casusu, direğe bağlayıp dövdüler

Rusya tarafından işgal edilen Ukrayna’da halk, sokaklarda orduyla birlikte Ruslara karşı mücadele ediyor. Lviv kenti sakinleri, Rusya adına casusluk yaptığı iddia edilen sivil giyimli birini yakalayarak direğe bağladı. Dabredilen casusun o anları kare kare fotoğraflandı. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta 10. güne girildi. Ukrayna halkı sokaklarda ordu ile birlikte işgalcilere karşı harekete geçti.

DİREĞE BAĞLADILAR

Ukrayna'nın Lviv kentinde casusluk yaptığı iddia edilen bir sivil bantla direğe bağlandı. Kent meydanına yakın yerde plastik kelepçeyle elleri direğe bağlanan kişinin öncesinde darbedilmesi dikkat çekti.

İFŞA EDİYORLAR

Günlerdir süren sıcak çatışmalar nedeniyle ülke genelinde bir yandan sivil direniş örgütlenirken bir yandan da Ukraynalılar düzeni sağlamak için ve Rus yanlısı olduğu düşünülen kişileri meydanlarda ağaç ve direklere bağlayarak ifşa ediyor.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI