Bugun...


İEÜ Medical Park 10’uncu Yıl Bebekleri Buluştu
Tarih: 28-10-2021 22:48:49 Güncelleme: 28-10-2021 22:48:49 + -


İEÜ Medical Park Hastanesi kuruluşunun 10’uncu yılı nedeniyle düzenlediği etkinlikler kapsamında, bu yıl hastanede doğan çalışan bebeklerine özel bir parti düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 28-10-2021 22:48

İEÜ Medical Park 10’uncu Yıl Bebekleri Buluştu

İEÜ Medical Park Hastanesi kuruluşunun 10’uncu yılı nedeniyle düzenlediği etkinlikler kapsamında, bu yıl hastanede doğan çalışan bebeklerine özel bir parti düzenledi.

Hastanenin saklı bahçe dinlenme alanında gerçekleşen etkinlikte, katılan ailelerin bebeklerine İEÜ Medical Park tişörtlü oyuncak ayılar hediye edilirken, çalan bebek şarkıları ile keyifli anlar yaşandı. İEÜ Medical Park Hastanesi Genel Müdür Veysi Kubba ve Başhekim Dr. Orhan Satılmaz konuşma gerçekleştirdi.

Biz Büyük Bir Aileyiz 

Hastanede doğan her bir çalışanın bebeğinin artık hastanenin bir ferdi olduğunu söyleyen Kubba, “Bugün burada bulunan çocuklarımız gün gelecek bizlerin yerine geçecek. Onları sağlıklı bir şekilde yarınlara taşımak bizlerin sorumluluğunda. 10’uncu yılda hastanede doğan çalışanlarımızın bebekleri ve aileleri ile bir arada olmaktan çok mutluyum. Bu görüntü bile bizlerin ne kadar büyük bir aile olduğunu simgeliyor. Hep birlikte daha nice 10 yılları kutlamak dileğiyle, hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bebek Dostu Hastane

İEÜ Medical Park Hastanesi’nin 1200 çalışanın yanı sıra çalışanların aileleri ile birlikte 5 bin kişiye yakın kocaman bir aile olduklarını belirten Başhekim Dr. Orhan Satılmaz ise, “Şu an bir aile olmanın duygusunu en içten hislerimle yaşıyorum. Hastane olarak geleceğimizin teminatı olan bebeklerimizin sağlığına çok önem veriyoruz. Bu anlamda anne ve bebeklerine yönelik yaptığımız çalışmalardan dolayı ‘Bebek Dostu Hastane’ unvanını taşıyan bir hastaneyiz. Kurulduğumuz yıldan bu yana hastanemizde dünyaya gelen her bir bebeği kendi evladımız gibi özenle bakarak ailelerine kavuşturduk. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir." dedi.

Konuşmaların ardından etkinlik ailelerin fotoğraf çekimleri ile sona erdi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI