Bugun...


Savcı Sayan’dan Şok İddia: Kılıçdaroğlu’nu Koltuğundan Edecek Bilgi Geldi
Tarih: 05-02-2022 22:22:05 Güncelleme: 06-02-2022 12:32:05 + -


Savcı Sayan yaptığı konuşmada şok iddialarda bulunarak, Gelen bilgilerin Kılıçdaroğlu'nu koltuğundan edecek bilgiler olduğunu açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 05-02-2022 22:22

Savcı Sayan’dan Şok İddia: Kılıçdaroğlu’nu Koltuğundan Edecek Bilgi Geldi

Savcı Sayan’dan Şok İddia: Kılıçdaroğlu’nu Koltuğundan Edecek Bilgi Geldi

CNN Türk'te CNN Türk Masası isimli siyasi tartışma programında gündemi sarsacak şok iddialarda bulundu. 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yaptığı konuşmada şok iddialarda bulunarak, Gelen bilgilerin Kılıçdaroğlu'nu koltuğundan edecek kadar önemli olduğunu ve iddialarının da arkasında olduğunu açıkladı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu koltuğundan edecek bilgilerin kendisine CHP içinden bir kişi tarafından ulaştırıldığını kaydeden Savcı Sayan, “Bir hafta önce bana CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili çok önemli bilgiler ulaştırıldı” dedi.

BELGELER CHP İÇİNDE BİRİSİNDEN GELDİ

Gelen bilgilerin sadece bir iddia olmadığını bununla ilgili her türlü bilgi ve belgelerinde kendisine ulaştırıldığını kaydeden Savcı, “Bize bu bilgi ve belgeleri CHP'nin içinden biri getirdi. Biz bunun üstüne atlamış olsaydık belki sayın Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi'nde bir gün kalamazdı. Gerçeklerin birgün ortaya çıkma gibi bir özelliği de var. Ama bu bizden çıksın istemedik. Belden aşağı bilgiler olduğu için edebimden açıklamıyorum. Çünkü bunu açıklamak bizim siyasi ahlakımıza uymuyor” diye konuştu.

Diğer taraftan Savcı Sayan’ın açıklamalarından sonra program yapımcısına mesaj gönderen CHP Genel Başkan Basın Danışmanı Ömer Topsakal, Ağrı belediye Başkanı Savcı Sayan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik iddiaları nedeniyle dava açacaklarını kaydetti.

CHP Genel Başkan Baş Danışmanı Tuncay Özkan'da iddiaları mahkemeye taşıyacakları yönünde mesaj paylaştı.

DAVA AÇSINLAR BELGELERİ MAHKEMEYE SUNARIZ

Bunun üzerine tekrar söz alan Savcı Sayan, “İddialarının arkasında olduğunu vurgulayarak, “Eğer bana bununla ilgili dava açmak istiyorlarsa buyursunlar bize dava açsınlar. Bizde o zaman gereğini açıklarız. Bize gelen belge ve bilgileri sunarız. Ama biz şu an bunu kamuoyuna açıklamayız. Biz belden aşağı siyaset yapmayız. Çünkü onunla ilgili siyaset bize yakışmaz. Ancak dava açacaklarsa o zaman belgelerimizi sunarız”

BAYKAL’IN TEDAVİSİNDE OPERASYON

YAPILARAK FELÇ EDİLDİ

Baykal’ın yeniden küllerinden doğup CHP’nin başına gelmesin diye sağlığına yönelik operasyon yapıldığını iddia eden Savcı Sayan, “Baykal’ın iyileşmemesi için tedavisine de operasyon yapıldı. Ameliyata gerek olmadığı halde ameliyat yaptılar. Felç olmasına sebep oldular. Bunu açıklamak ailesine düşer diye biz bir açıklama da bulunmadık. Deniz Baykal’ın sağlığına yönelik yapılan operasyonu ailesi de kızı da biliyor” diye konuştu.

Sayan, "Baykal milli menfaatler söz konusu olduğunda asla taviz vermezdi. Darbeden medet ummuyordu. Baskılardan dolayı bazen kendisinin de istemediği şeyler yaptığı olmuştur. Ama milli ve yerli bir liderdi. Bu nedenle kumpaslara maruz kaldı" diye konuştu. 

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI