Bugun...


İnsan İçin Umut Derneği Umut Oldu
Tarih: 23-06-2021 23:48:30 Güncelleme: 24-06-2021 00:02:30 + -


Faaliyetlerine hız veren İnsan İçin Umut Derneği, ihtiyaç duyanların umudu olmaya devam ediyor. İzmir’de Hastaneleri ziyaret eden İnsan İçin Unut Derneği Başkanı Menşure Gökçe, Sağlık Bakanlığı Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde servislerde yatan çocuklara moral vererek onlara çeşitli hediyeler verdi.

facebook-paylas
Tarih: 23-06-2021 23:48

İnsan İçin Umut Derneği Umut Oldu

Faaliyetlerine hız veren İnsan İçin Umut Derneği, ihtiyaç duyanların umudu olmaya devam ediyor.İzmir’de Hastaneleri ziyaret eden İnsan İçin Unut Derneği Başkanı Menşure Gökçe, Sağlık Bakanlığı Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde servislerde yatan çocuklara moral vererek çeşitli hediyeler verdi.  

Ziyarete ilişkin konuşan İnsan İçin Umut Derneği Başkanı Menşure Gökçe, “Biz dernek olarak çeşitli alanlarda faaliyet ve etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımızı bizim geleceğimiz. Çocuklarımızın yüzünü güldürmek, onlara umut ve moral vermek için ziyaretler yapıyoruz. Hastanede kalmak, bir çocuk için zor ve alışılmadık bir durum.

Çocuk, ailesi ve arkadaşlarıyla olan düzenli temasını kaybeder, alışık olmadığı bu ortamla başa çıkmak zorunda kalır. Biz bu yavrularımızı ziyaret ederek, onların gündelik hastane yaşamından kısa bir süreliğine de olsa uzaklaşmalarını sağlıyoruz. Çocuklarımıza hastanede oldukları süre içinde sıkılmalarını azaltacak çeşitli hediyeler verdik. 

Gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Çok büyük bir şey değil ama onları mutlu etmek, onlara bir nebze olsun heyecan katmak bizim için hem değerli hem önemliydi. Bir nebzede olsa motivasyonlarını yükseltip onları mutlu etmiş isek ne mutlu bizlere” dedi.

Gökçe, "Sıcak ve samimi karşılaması ve bizlere eşlik etmesi nedeniyle Sağlık Bakanlığı Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Yekta Öncel, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Gülşah Şehitoğlu Alpağut, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Cenk Sinan Atalay’a destekleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI