Bugun...

"facebook/ekonomi/yeni-uyelik/guncel" İLE İLGİLİ HABERLER

İkinci el araç satışlarında yeni sisteme geçiliyor
Ticaret Bakanlığı ikinci el araç alışverişini çok daha güvenli hale getirecek, dolandırıcılık vakalarını tümüyle ortadan..
Ege Üniversitesinde 'Yeni Medya ve İletişim Tezli Yüksek Lisans Programı' açıldı
Ege Üniversitesinde, İletişim Fakültesinin başvurusu, Yükseköğretim Kurulunun onayı ile Sosyal Bilimler Enstitüsü bünye..
Günay: Anadolu da tek altın rafinerisi şehrimizde
AK Parti Çorum İl Başkanı Avukat Murat Günay, Türkiye’de altının kalbinin İstanbul’dan sonra Çorum’da attığını açıkladı...
Orta Vadeli Program açıklandı: İşte ekonomide yeni yol haritası
Ekonominin 3 yıllık yol haritası belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, OVP'nin temel amacının enflasyonun ..
MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur, Enflasyon ile Mücadeleyi Değerlendirdi
MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur, bugün açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Temur açıklamasında, “Çekirdek e..
İkinci el cep telefonu satışında yeni dönem! Bakanlık, zorunlu hale getirdi
İkinci el teknolojik ürün satışına yeni düzenleme geldi. Ticaret Bakanlığı, yenilenmiş teknolojik ürünlerin bakanlık bil..
Orman yangınlarına ‘kule’ müdahalesi
İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde (İEÜ) görev yapan Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu ve Prof. Dr. Murat Aşkar, orman yangınla..
Öğrencilerden İzmir Ekonomi’ye tam not
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), Türkiye’deki 200 üniversitede eğitim gören 50 bin 414 öğrencinin katılımıyla Üniversit..
Menemen Belediyesi Çocuk Oyun Köyü’nden süpriz uygulama
Menemen Belediyesi tarafından yapılan ve hizmete açılan Türkiye’nin en büyük tematik çocuk oyun köyü, yeni bir uygulamay..
Buca Belediye Başkanı Duman’dan yeni yasaya tepki
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) sunulan ve sokak hayvanlarına ötanazi yolunu a..
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI