Bugun...


Poyraz Zeytinyağları’na Prestij Altın ödülü
Tarih: 14-07-2022 21:30:52 Güncelleme: 14-07-2022 21:35:52 + -


Türkiye’nin en önemli zeytinyağı markalarından olan Poyraz Zeytinyağları, İsrail’de düzenlenen TerraOlivo 2022 Mediterranean IOOC-Zeytinyağı Yarışması’nda Prestij Altın ödülü aldı.

facebook-paylas
Tarih: 14-07-2022 21:30

Poyraz Zeytinyağları’na  Prestij Altın ödülü

Poyraz Zeytinyağları’na  Prestij Altın ödülü

Poyraz Zeytinyağları İsrail’den altın ile döndü

Türkiye’nin en önemli zeytinyağı markalarından olan Poyraz Zeytinyağları, İsrail’de düzenlenen TerraOlivo 2022 Mediterranean IOOC-Zeytinyağı Yarışması’nda Prestij Altın ödülü aldı.

TerraOlivo 2022 Mediterranean International Olive Oil Competition adıyla İsrail-Kudüs’de düzenlenen ve dünyanın en önemli zeytinyağı üreticileri ve markalarının katıldığı yarışmada Poyraz Zeytinyağları, Poyraz Natürel Sızma zeytinyağı  ürünü ile Prestige Gold ödülüne layık görüldü.

Uluslararası bir yarışmada ülkemizi temsil etmekten başlı başına gurur duyduklarını söyleyen Poyraz Zeytinyağları İhracat Müdürü Gamze Karabulut, “İtalya, İspanya, Yunanistan gibi zeytinyağında söz sahibi ülkelerin markalarının arasından sıyrılarak Prestij Altın ödülü almaktan son derece mutluyuz” dedi.

“Bu ödül hepimizin”

Ege Bölgesi’nin zeytini ve zeytinyağının dünyada söz sahibi olacak kaliteye haiz olduğunu vurgulayan Karabulut, “Bu tarz ödüller sadece Poyraz Zeytinyağları’nı değil bölgemizin zeytinini ve zeytinyağlarını da yukarıya taşıyor. Bu anlamda bu ödülü sadece firmamız adına değil tüm bölgemiz adına alıyoruz. Ege’nin halis zeytinyağlarına daha çok ödüller kazandırmak için çalışmaya, üretmeye ve bu bölgenin zeytinyağını dünya tüketicileri ile buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI