Bugun...



Tarihi Buluşma! Türk Siyasi Tarihine Ödemiş Damgası

AK Parti Ödemiş Belediye Başkan adayı Münir Bezmez, Cumhur ittifakının temsilcileri ile birlikte CHP Ödemiş ilçe binasında CHP Ödemiş Belediye Başkan adayı Muhittin Cumhur Şener ile bir araya gelerek 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde birbirlerine başarı dileklerini sundular.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-01-2019 00:03:12 Tarih: 26-01-2019 23:30

Tarihi Buluşma! Türk Siyasi Tarihine Ödemiş Damgası

Ödemiş’te Türk siyasetine damga vuracak nitelikte bir akşam yaşandı. AK Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Münir Bezmez ve Cumhur İttifakı üyeleri, CHP Ödemiş İlçe Teşkilat Binasında CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Cumhur Şener ve Cumhuriyet Halk Partililerin konuğu oldular.

 

Türk siyasetinde uzun süredir görülmemiş samimiyet, nezaket ve dostluk mesajları ihtiva eden; ayrıca Ödemiş ve İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye’ye örnek teşkil edebilecek olan tarihi buluşmada her iki tarafın temsilcilerinin memnuniyetleri de yüzlerinden okunuyordu.

 

CHP İlçe binası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mimar Münir Bezmez, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Şerif Delibalta, MHP Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz, Ödemiş Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Dalcı konuk olarak katılım sağlarken, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi ve CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Muhittin Cumhur Şener ise evsahipliği yaptılar.

 

Cumhur ittifakının temsilcileri  CHP Ödemiş ilçe binasında CHP Ödemiş Belediye Başkan adayı Muhittin Cumhur Şener'e, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde birbirlerine başarı dileklerini sundular. Türk siyasetinde son yıllarda az görülmeye başlayan tabloya ilişkin konuşan AK Parti Ödemiş Belediye Başkan adayı Münir Bezmez, bizleri samimiyetleri ve güleryüzleri ile misafir eden değerli CHP mensubu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

 

Münir Bezmez ziyarete ilişkin şu açıklamayı yaptı: "25 Ocak 2019 Cuma akşamı saat 20:00’de şahsım, parti teşkilatım ve Cumhur İttifakı’nın kentimizdeki diğer değerli temsilcileri ile birlikte; CHP Ödemiş İlçe Teşkilat Binasında, CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Sayın Muhittin Cumhur Şener ve Cumhuriyet Halk Partili hemşehrilerimizin konuğu olarak; 2019 Türkiye Yerel Seçimleri’nin halkımızın özlediği ve temenni ettiği siyasi nezaket, samimiyet ve tevazu içerisinde geçebilmesi adına; kentimizin ve belki de ülkemizin siyasi tarihine geçebilecek bir buluşmaya imza atmış bulunmaktayız.

 

Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret esnasında, Ödemiş ve Türk misafirperverliğini yansıtarak bizleri samimiyetleri ve güleryüzleri ile misafir eden değerli CHP mensubu hemşehrilerimize teşekkür etmek istiyorum.

 

AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı olarak şahsım, AK Parti İlçe Teşkilatımız ve Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe Teşkilatı olarak gerçekleştirmiş olduğumuz bu nezaket ziyaretinin; 2019 Türkiye Yerel Seçimleri süresince; Türk halkının özlediği ve beklentisi içerisinde olduğu siyasi nezaket ve üslup bağlamında, Kurtuluş Savaşı’nın ilk kurşununun atıldığı efeler diyarı kentimiz Ödemiş’ten esmeye başlayarak, başta İzmir olmak üzere güzel memleketimiz Türkiye’mizin tüm il ve ilçelerinde bir meltem etkisi bırakması ümidimi de siz değerli basın emekçilerimizin nezdinde ifade edebilmiş olmayı diliyorum."

 

 

TARİHİ BULUŞMA! TÜRK SİYASİ TARİHİNE ÖDEMİŞ DAMGASI

Buluşma sonrasında CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi ve CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Muhittin Cumhur Şener, en kısa sürede AK Parti İlçe Teşkilatına iade-i ziyarette bulunacaklarını ifade ederlerken, Cumhur İttifakı üyeleri ise gösterilen misafirperverlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Buluşmada her 3 partinin (AK Parti, CHP ve MHP) ilçe başkanları kısa birer konuşma gerçekleştirerek sözü Belediye Başkan Adayları Mimar Münir Bezmez ve Muhittin Cumhur Şener’e bıraktılar.

 

AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mimar Münir Bezmez yaşanan tarihi gecenin anısına gerçekleştirdiği konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Sayın ilçe başkanlarım, değerli başkanım, kadın ve gençlik kollarının değerli temsilcileri, basınımızın değerli temsilcileri, bu akşam burada sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ziyaret talebimizi kaulünüzden ötürü Cunhur İttifakı olarak son derece memnuniyet duyuyoruz. Amacımız Ödemiş’e hizmet etmek. Herkesin amacı bu. Her iki ittifakın adayları artık belli olmuş durumda.  Bundan sonra içinde olacağımız tek yarış Ödemiş’e, Havzamıza, İzmir’imize ve ülkemize hizmet etmek yarışıdır.  Hepimizin amacı bu memlekete, bu ülkeye en iyi ve en güzel şekilde hizmet edebilmek. Elbette bu hizmetleri verebilmek adına tatlı bir yarışa giriyoruz. Ben bu yarışın tevazu ve samimiyet içerisinde geçeceği inancı içerisindeyim. “

 

 

MÜNİR BEZMEZ: “1994 YILINDA MEHMET ERİŞ ARKADAŞIMLA REKABET İÇİNDEYKEN SİYASİ NEZAKET VE SAMİMİYET BAĞLAMINDA BU KENTE KATTIĞIMIZ GÜZELLİKLERİN, BU SEÇİM DÖNEMİNDE DE GERÇEKLEŞECEĞİNE İNANIYORUM”

“Kendisi burada yok ama kulakları çınlasın. Mehmet Eriş çok değerli bir arkadaşımdır. 1994 yılında yapılan belediye seçimleri süresince de birbirimize gerek sahada, gerekse kürsüde aynı bu akşamki gibi nezaket göstererek bir seçim süreci yürütmüştük. Kendisi o zamanlar Sosyal Demokrat Halkçı Parti’den, ben de Doğru Yol Partisi’nden aday olarak bir seçim yarışına girmiştik. O zaman başkanlık bize nasip olmuştu. Gerek başkanlığım döneminde, gerek başkanlığım sonrasında da bu nezaket ve samimiyetten doğan dostluğumuz kesintisiz olarak devam etmiştir. O seçim dönemi ve sonrasında yaşanan bu güzellikler, maalesef bizlerden sonra devam eden dönemlerde sağlanamadı. Fakat bu güzellikler, önümüzdeki 31 Mart Türkiye Yerel Seçimlerinde kentimizde yeniden yaşanacağına inanıyorum.  Yapılacak olan seçimlerin önce Ödemiş, sonra havzamız ve İzmir başta olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Hepimizin amacı aynı, hepimizin amacı hizmet etmek. “

 

MÜNİR BEZMEZ: “ELBETTE Kİ CHP’Lİ ARKADAŞLARIMIZIN DA KENTE FAYDA SAĞLAYACAK PROJE VE FİKİRLERİNİ DE ÖNEMSEYEREK, KENDİ İSİMLERİ İLE DEĞERLENDİRECEK, MÜMKÜN KILMAK İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ”

“Hangi adayımız kazanırsa kazansın, ben inanıyorum ki başkanlık dönemi boyunca da biririmizin fikir ve tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Her iki oluşumun da projeleri var. Bunlar yoğrulabilir, değerlendirilebilir. Ben şahsen şunu kendi adıma ifade etmek istiyorum; nasip olur da Ödemiş halkı tarafından bu görev bize tevdi edilirse; ben gerek Sayın Cumhur Başkanımdan, gerekse şu anda burada bulunamayan Bekir Keskin ve Mehmet Eriş başkanlarımızdan da mutlaka fikir ve önerilerini alarak; Ödemiş için düşündükleri güzel projeleri bizzat kendi isimlerini de kullanarak, Ödemiş’in faydasına olacak projelerin hayata geçirilmesi için gerekli mücadeleyi vereceğimi altını çizerek belirtmek istiyorum.”

“Önümüzdeki seçimlerin Ödemiş ve ülkemiz için hayırlı olması dileklerimi tekrarlıyor, bu akşam izleri misafir ettiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

Ev sahibi sıfatıyla kürsüye çıkan CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Muhittin Cumhur Şener konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer ilçe başkanlarım, sevgili AK Parti Ödemiş İlçe Başkanımız, Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe Başkanmız, CHP Ödemiş İlçe Başkanımız, AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayımız Sayın Münir Bezmez, her iki partimizin kadın kolları ve gençlik kolları, değerli Ülkü Ocakları Başkanımız, hepiniz hoşgeldiniz. Bugün gerçekten Ödemiş için önemli bir gün. Belki de Ödemiş tarihinde bir ilki yaşıyoruz. Ödemiş gerçekten özel ve güzel bir kent. Hepimiz zaten bu sebeple Ödemiş’te yaşıyoruz. Biz 5 arkadaş olarak yola çıktık ve neticesinde bu görev bize nasip oldu. Biz yola çıkmadan önce, partili aday adayı arkadaşlarımızla birlik beraberlik mesajımızı tüm kente vermiştik. Yaklaşık bir hafta önce genel merkezimizden atamamız gerçekleştikten sonra da, aynı mesajı bu çatı altında tekrarladık. Ve birlik beraberlik içinde de yolumuza devam ediyoruz. “

 

CUMHUR ŞENER: “ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERİN NEZAKET İÇİNDE GEÇECEĞİNİ GÖRÜYORUM”

”Değerli dostum Münir Başkanımla biz, sadece siyaset olarak değil, Ödemiş’te yaşadığımızdan dolayı her konuda birlik beraberlik içinde zaten içinde olmuşuzdur. Şimdi belediye başkan adayları olarak da karşı karşıya geldik. Bu Ödemiş bizim, hepimizin. Bu seçimin sonucunda bir arkadaşımız galip gelecek. Dilerim ki düşüncem biz galip geliriz. Ancak elbette ki takdir halkımızın. Bizler projelerimizi, düşüncelerimizi ama daha önemlisi sevgimizi saygımızı bırakacağız halkımıza. Bu seçimlerin nezaket içinde geçeceğini görüyorum. Ve diliyorum da. Sayın başkanın da bu düşüncede olduğunu biliyorum.  Bu nazik ziyaretiyle, gerek geçtiğimiz günlerde sayın başkanımız Aziz Kocaoğlu’nun ziyaretinde de gelerek, yine aynı nezakette bulunmasıyla, yine atamalarımız gerçekleştiğinde ben kendisini arayarak, tebrik ederek, ve yine benim göreve başlamam için atamam yapıldıktan sonraki teşekkür katkısını çok iyi biliyorum.Ve bunları anlamlı ve önemli buluyorum.”

 

 

CUMHUR ŞENER: “BU ZATEN BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE VAR”

“Ödemiş her zaman önemli bir merkez. İlk kurşunun atıldığı bir yer. Düşmana karşı birleşmesini bilen ve savunmasını yapabilecek güçte bir kent. Biz böyle güzel bir kentte yaşadığımız için aslında çok şanslıyız. Her siyasi partimiz arasında geçmişte ufak tefek atışmalar olmuş olabilir. Ama bunlar artık geçti. Toplumun birlik beraberlik içinde olmasına ihtiyaç var. Bunun ilk adımını atmış olmaktan dolayı çok memnunum. Kültürümüzde de bu var zaten. Türk kültüründe de misafirperverlik var. Gelen misafir her zaman nezaket içinde ağırlanır.  Umarım bu ziyaretinizden sizler de memnun kalırsınız. Benim söyleyeceklerim bunlar. Teşekkür ederim sayın başkanım. Saygıdeğer ilçe başkanlarım. Hepinizi katılımınızdan dolayı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Ben bu ziyaretten çok memnun kaldığımı tekrar üzerine basarak, altını çizerek belirtmek istiyorum. Çok teşekkür ederim. “

Ziyarette; CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Muhittin Cumhur Şener,  AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mimar Münir Bezmez, MHP Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Şerif Delibalta bulundu. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EGE Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 34 30 1 3 80 21 93 +59
2 Fenerbahçe 34 28 1 5 89 31 89 +58
3 Trabzonspor 34 18 12 4 60 45 58 +15
4 Beşiktaş 35 16 13 6 48 42 54 +6
5 Başakşehir FK 34 15 12 7 46 39 52 +7
6 Alanyaspor 35 12 10 13 50 47 49 +3
7 Kasımpaşa 34 14 13 7 56 59 49 -3
8 Çaykur Rizespor 35 14 14 7 47 54 49 -7
9 Sivasspor 34 12 10 12 41 45 48 -4
10 Antalyaspor 34 11 11 12 39 42 45 -3
11 Adana Demirspor 34 9 11 14 49 47 41 +2
12 Kayserispor 34 11 13 10 39 48 40 -9
13 MKE Ankaragücü 35 8 12 15 43 46 39 -3
14 Samsunspor 34 10 15 9 37 44 39 -7
15 Fatih Karagümrük 34 9 16 9 41 43 36 -2
16 Konyaspor 34 8 14 12 34 48 36 -14
17 Gaziantep FK 34 9 18 7 39 54 34 -15
18 Hatayspor 34 7 15 12 38 48 33 -10
19 Pendikspor 34 7 18 9 38 70 30 -32
20 İstanbulspor 34 4 23 7 26 67 16 -41
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 32 23 6 3 73 28 72 +45
2 Göztepe 32 20 6 6 56 19 66 +37
3 Sakaryaspor 32 16 7 9 48 33 57 +15
4 Çorum FK 32 16 9 7 53 33 55 +20
5 Kocaelispor 32 16 9 7 48 36 55 +12
6 Bodrumspor 32 14 7 11 39 21 53 +18
7 Boluspor 32 14 10 8 31 33 50 -2
8 Bandırmaspor 32 12 9 11 47 30 47 +17
9 Gençlerbirliği 32 12 9 11 37 32 47 +5
10 Erzurumspor FK 32 12 9 11 30 28 44 +2
11 Keçiörengücü 32 10 13 9 32 40 39 -8
12 Manisa FK 32 8 11 13 39 38 37 +1
13 Ümraniyespor 32 10 15 7 36 46 37 -10
14 Şanlıurfaspor 32 8 14 10 29 36 34 -7
15 Tuzlaspor 32 8 14 10 32 46 34 -14
16 Adanaspor 32 9 17 6 25 45 33 -20
17 Altay 32 5 24 3 15 73 9 -58
18 Giresunspor 32 2 26 4 15 68 7 -53
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 35 25 5 5 77 29 80 +48
2 Van Spor FK 35 24 5 6 63 34 78 +29
3 Bucaspor 1928 35 20 5 10 51 24 70 +27
4 1461 Trabzon FK 35 20 6 9 66 35 69 +31
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 35 16 9 10 48 31 58 +17
6 Ankaraspor 35 15 8 12 42 32 57 +10
7 Karacabey Belediye Spor 35 13 10 12 42 34 51 +8
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 35 14 14 7 44 37 49 +7
9 Ankara Demirspor 35 14 16 5 38 44 47 -6
10 Diyarbekir Spor 35 12 14 9 38 38 45 0
11 Kırklarelispor 35 11 13 11 32 38 44 -6
12 Altınordu 35 10 13 12 42 36 42 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 35 10 13 12 24 34 42 -10
14 Serik Belediyespor 35 10 15 10 29 39 40 -10
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 35 10 17 8 38 56 35 -18
17 Kırşehir Futbol SK 35 5 22 8 34 71 23 -37
18 Bursaspor 35 5 22 8 25 64 20 -39
19 Adıyaman FK 35 3 25 7 24 62 16 -38
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 04/05/2024 İstanbulspor vs Adana Demirspor
 04/05/2024 Kayserispor vs Fatih Karagümrük
 04/05/2024 Samsunspor vs Trabzonspor
 05/05/2024 Başakşehir FK vs Kasımpaşa
 05/05/2024 Galatasaray vs Sivasspor
 05/05/2024 Gaziantep FK vs Hatayspor
 06/05/2024 Antalyaspor vs Pendikspor
 06/05/2024 Konyaspor vs Fenerbahçe
 12/05/2024 Adana Demirspor vs Gaziantep FK
 12/05/2024 Alanyaspor vs Beşiktaş
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 04/05/2024 Eyüpspor vs Göztepe
 05/05/2024 Altay vs Adanaspor
 05/05/2024 Bandırmaspor vs Keçiörengücü
 05/05/2024 Bodrum FK vs Kocaelispor
 05/05/2024 Çorum FK vs Şanlıurfaspor
 05/05/2024 Gençlerbirliği vs Giresunspor
 05/05/2024 Manisa FK vs Boluspor
 05/05/2024 Sakaryaspor vs Tuzlaspor
 05/05/2024 Ümraniyespor vs Erzurumspor FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 04/05/2024 Adıyaman FK vs Hes İlaç Afyonspor
 04/05/2024 Altınordu vs Ankaraspor
 04/05/2024 Ankara Demirspor vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 04/05/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Karacabey Belediye Spor
 04/05/2024 Bucaspor 1928 vs Diyarbekir Spor
 04/05/2024 Bursaspor vs Van Spor FK
 04/05/2024 Kırklarelispor vs Zonguldak Kömürspor
 04/05/2024 Kırşehir Futbol SK vs 1461 Trabzon FK
 04/05/2024 Serik Belediyespor vs Esenler Erokspor
 04/05/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Karacabey Belediye Spor Karacabey Belediye Spor ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  Karacabey Belediye Spor yenilmez
 04/05/2024 Bucaspor 1928 - Diyarbekir Spor Diyarbekir Spor ligde deplasmandaki son 8 maçında hiç kazanamadı  Bucaspor 1928 yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
YUKARI YUKARI