Bugun...



Hitachi Vantara, uçtan uca bulut hizmetleri ile müşterilerinin hibrit bulut ve çoklu bulut yolculuklarını hızlandırıyor

Hitachi Hızlandırıcı Platformu, var olan Amazon Web Hizmetleri otomasyonuna Microsoft Azure otomasyonunu ekleyerek daha fazla bulut seçeneği sunuyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-10-2019 21:25:59 Tarih: 16-10-2019 20:45

Hitachi Vantara, uçtan uca bulut hizmetleri ile müşterilerinin  hibrit bulut ve çoklu bulut yolculuklarını hızlandırıyor

Hitachi Hızlandırıcı Platformu, var olan Amazon Web Hizmetleri otomasyonuna Microsoft Azure otomasyonunu ekleyerek daha fazla bulut seçeneği sunuyor.

Buluta geçiş, uygulama modernleştirme ve hibrit bulut için gereken altyapıda değer elde etme süresi kısalıyor

Herkese açık ve özel bulut kaynakları için tam yönetilen hizmetler, hibrit bulut ve çoklu buluta daha basit ve iyi bir yaklaşım getiriyor

Hitachi Ltd.’in (TSE: 6501) yüzde yüz iştiraki olan Hitachi Vantara, Hitachi NEXT 2019 etkinliğinde yaptığı duyuruyla, Hitachi Vantara bulut hizmetlerine genişleyen ve gelişmiş yetenekler eklediğini açıkladı. Şirket, böylece aralarında buluta geçiş hizmetleri, uygulama modernleştirme hizmetleri, operasyonla yönetilen hizmetler, danışmanlık hizmetleri ve Hitachi Enterprise Cloud’un (HEC) da bulunduğu hizmetleri içeren ve yeni oluşturulan bulut hizmetleri portföyü hakkındaki ilk büyük duyurusunu gerçekleştirdi.

Yeni bulut hizmetleri, hibrit bulut ve çoklu bulut ortamlarına geçişi ve bunların verimli kullanımını hızlandıracak. Bulut hizmetleri ayrıca VMware bulut çözümlerinin kurulumunu ve Microsoft Azure için uygulama ve verilerin aktarımı ile modernleştirilmesini hızlandırırken, kapsamlı bir şekilde özel ve herkese açık bulut kaynaklarının yönetimini en iyi hâle getirecek yönetilen hizmetler sunacak.

Hitachi Vantara Çözüm ve Hizmetler Şef Yöneticisi Bobby Soni, “Büyük işletmeler BT operasyonlarını dönüştürdükçe performans ve uyumluluk gereksinimleri arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanıyor. Yaşamsal uygulamalar ve veri talebindeki büyüme talebi, sadece daha fazla bant genişliği ve düşük gecikme süresine ihtiyacı artırıyor. Hitachi Vantara’da büyük işletmelerin yenilikçilik yapma ve iş çıktısı elde etmeleri konularında büyüme için insan odaklı hizmetler ortaya çıkartıyoruz. Sunduğumuz yeni kabiliyetler müşterilerimizin tam yönetilen, güvenli hibrit ve çoklu buluta daha hızlı erişmelerine ve eyleme geçirilebilir öngörüler ile veri odaklı karar almalarına yardımcı oluyor” dedi.

Hitachi Vantara bulut hizmetleri, uçtan çekirdeğe ve buluta kadar altyapı oluşturmayı sağlıyor. REAN Cloud’u 2018’de satın almamız sonrasında, Hitachi Vantara buluta taşınma ve uygulama modernizasyonunda kritik yetenekler kazandı ve çok hızlı bir şekilde bulut ve yönetilen hizmetler portföyünü terfi ettirdi. Bu yetenekler Hitachi Vantara bulut hizmetleri portföyüne tam entegre edildi. Gelişmiş hizmetler, uç nokta, merkez ya da bulut ortamlarındaki tutarlı veri için hızlı yerleştirme, gözle görülür iş verimliliği artışı ve istisnai operasyonel ve maliyet verimlilikleri sunuyor.

Hitachi Vantara, ayrıca müşterilerin BT çözüm ve hizmetlerini kullanımındaki değişimi işaret eden tüketime dayalı yeni bir model olan Hitachi Flex Consumption'ı tanıttı. Bu yeni model, müşterilerin belirlenmiş iş sonuçlarını yerine getirirken teknoloji giderlerini kurumsal kullanımla ticari olarak uyumlu hale getirmeleri için tasarlandı. Esnek tüketim, kaynak kullanımını basitleştirirken müşterilere yalnızca ihtiyaç duyduklarında kullandıkları hizmetler için ödeme konusunda daha fazla seçenek sunar. Yeni model, uzaktan izleme ve tam yönetilen hizmetler dahil olmak üzere geniş bir Hitachi Vantara teklif dizisini destekliyor.

 

Hitachi Vantara bulut hizmetleri portföyündeki güncellemeler şunları içeriyor:

Hitachi Bulut Taşıma ve Uygulama Modernizasyon Hizmetleri: Bu hizmetler, müşterilerin çeviklik elde etmek, yönetişimi geliştirmek ve maliyet avantajlarını hayata geçirmek için iş ihtiyaçlarına göre buluttan faydalanmalarını sağlar. Hitachi Bulut Taşıma ve Uygulama Modernizasyon Hizmetleri için yeni güncellemeler arasında aşağıdakiler yer almaktadır:

  • Uç nokta, kurum içi ve bulut ortamları arasında tutarlı veri hizmetlerine sahip uygulamalar ve iş yükleri sağlamak için her buluta taşınabilir (bulut agnostik) bir yaklaşım.
  • Mevcut uygulamaların herkese açık buluta en iyi şekilde çalışacakları şekilde aktarımı için veri kullanımı.
  • Uygulamaları Microsoft Azure’a taşımak ve Azure için modernleştirmede gelişmiş otomasyon sunan Hitachi Bulut Hızlandırma Platformu.
  • DevSecOps prensiplerini hibrit bulut ortamlarında en iyi hâle getirmek için HEC kullanılarak yönetilen bir servis olarak sunulabilen Hitachi Bulut Hızlandırıcı Platformu.
  • Amazon Web Servisleri (AWS), Google Cloud ve Microsoft Azure için bulut taşıma ve uygulama modernizasyon hizmetleri.

 

Hitachi Enterprise Cloud (HEC): HEC, Hitachi yönetilen hizmetlerinin bir parçası olarak sunulan özel ve genel bulut kaynaklarını yönetmek için tek pano desteğini ekliyor. Bu tek bulut yönetim arayüzü, riskleri, maliyetleri ve değer zamanını azaltabilen şeffaf görünürlük sağlıyor. HEC’deki yeni geliştirmeler arasında aşağıdakiler yer alıyor:

  • HEC'nin mühendisliği ve tasarımı önceden yapılmış katalog çerçevesine ekleyerek, VMware Cloud Foundation, VMware Enterprise PKS ve VMware Cloud dahil olmak üzere yeni VMware bulut çözümlerinin dağıtımını ve ilk kullanımlarını hızlandırır.
  • HEC’in sağlanan özel bulut kaynakları ve Hitachi Vantara Bulut Operasyon Hizmetleri tarafından sağlanan genel bulut kaynakları için tek bir fatura.
  • Data Services Hub'ı HEC'nin bir parçası olarak sunarken, veri ya da içgörülerinin özel bulutta kalması şartıyla hibrit bulut ortamlarında ihtiyaç duyanlar için güçlü bir gerçek zamanlı veri analizi platformu.

 

Hitachi’nin hibrit bulut ve çoklu bulut yaklaşımı

Hitachi Vantara, ön mühendisliği yapılmış bir yaklaşıma sahip, ilk günden doğru servis seviyelerini sunan ve AWS üzerinde VMware Cloud ile kullanılabilir bir ortam dağıtan güçlü bir bulut-agnostik, çoklu bulut hizmetleri portföyüne sahiptir. Hitachi Vantara bulut hizmetlerini benimsemenin temel sonuçları ve faydaları aşağıda yer alıyor:

 

  • Hızlandırılmış bulut yolculuğu: Hitachi Vantara bulut hizmetlerini kullanan müşteriler, seçtikleri buluta daha hızlı geçiş yapabilir, bulut uygulamalarını iyileştirmek için daha hızlı modernizasyon ve hibrit bulut ile çoklu bulut ortamlarının daha hızlı ilk kullanımlarını deneyimleyebilirler.
  • Daha fazla bulut verimliliği: Hitachi Vantara bulut hizmetleri, düşük kodlu bir otomasyon platformu kullanarak bulutun potansiyelinden en üst düzeyde fayda sağlamak için ön mühendisliği yapılmış, kullandıkça öde bulut kaynakları ile kaynak kullanımını iyileştirir, kullanıma hazır altyapılarla otomatik BT operasyonları yapıp maliyetleri düşürür.
  • Bulut etkililiği: Hitachi Vantara bulut hizmetleri, gelişmiş iş süreçleri, artan bulut güvenliği, uyumluluk disiplini ve garanti edilen servis seviyelerinde genişletilmiş bir servis kataloğu kullanımı için daha fazla esneklik ve çeviklik sağlar.

 

Hitachi Vantara’nın bulut hizmetleri portföyünün, müşterilerin hibrit ve çoklu buluta başarılı bir şekilde geçmelerini hızlandırmaya odaklanması, büyük işletmelerin günümüzün rekabetçi ortamında başarılı olmak için ihtiyaç duydukları sonuçları elde etmeye devam etmesini sağlar.

 

Referanslar

IDC Veri Merkezi ve Buluttan Sorumlu Başkan Yardımcısı Rick Villars: “Herhangi bir şirketin dijital dönüşümünün merkezinde, müşterilerle nasıl bağlanıldığını değiştiren, yeni gelir kaynakları yaratan ve operasyonel verimliliği artıran bir veri ve iş yükü vardiyası bulunuyor. Bu dönüşümler, her şeyi kapsayan uygulama modernizasyon stratejileri, daha zamanlı uygulama ve veri taşıma girişimleri ve yeni bulut altyapısı seçeneklerinin daha etkin bir şekilde benimsenmesi ve kullanılmasına olan gereksinimi artırıyor. Hitachi Vantara’nınki gibi bir çözüm portföyü, modernizasyon, göç ve bulut altyapısındaki sürekli yenilik gibi üç ana konuyu kapsıyor ve dijital dönüşüm hedeflerine ulaşmak isteyen şirketler için büyük önem taşıyor.”

 

VMware Global Kanal Satış ve Sinerjiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rich Figer: “VMware Global Partner ekosisteminin önemli bir üyesi olan Hitachi, kurumların ticari büyümelerini ve dijital dönüşümlerini hızlandırmalarını sağlıyor. VMware çözümleri içeren bu yeni Hitachi hizmet teklifleri ile müşteriler, iş açısından kritik ve doğal bulut çözümlerinin karma bulut ortamında konuşlandırılmasını hızlandırabilecekler.”

 

Şirketler, sivil toplum kuruluşları, ilk ve orta öğretim okulları ve inanç grupları gibi topluluklara bulut tabanlı yazılımlar sunan Community Brands Kıdemli Direktörü Ashvin Bodale: “Hitachi Vantara ile çalışmaktan dolayı heyecanlıyız. Bulut kullanımımızı hızlandırma kabiliyetleri, mâli açıdan çok faydalı oldu Hem ilk taşıma hem de süregelen operasyon maliyetlerimizi düşürdük. Ürün ya da taşımanın güçlüğü ne olursa olsun, iş gereksinimlerimizi destekleyebileceklerinden eminiz.”

 

Hollanda merkezli bir telekomünikasyon şirketi olan KPN Veri Odaklı Çözümler İş Lideri Dennis Groot: “Hitachi Enterprise Cloud, hem kurum içi hem de genel bulut uygulamalarımızda hizmet olarak sağlanan Data Service Hub sunmamıza yardımcı oluyor. Böylece değerleri en yüksek olduğunda iş etkinliklerine yanıt vermemizin önündeki engelleri kaldırıyor. Hitachi'nin sektöre getirmeye devam ettiği yenilikçiliğe değer veriyoruz.”

 

Bulut tabanlı ağ akış çözümleri sunan Klarrio CEO’su Kurt Jonckheer: “Hitachi Enterprise Cloud, yeni sürüm dağıtımlarımızı hızlandıran, hibrit ve çoklu bulut bağlamında Data Services Hub’a verilen desteği kolaylaştıran, hiper ölçekte, API uyumlu bir özel bulut platformu ve genel bulut uç noktası sağlıyor. İşimizi önemsedikleri ve başarılı olmamızı istedikleri için Hitachi ile gerçek bir iş ortaklığımız var.”

 

Piyasaya çıkış tarihi

Hitachi Vantara bulut hizmetleri ve Hitachi Enterprise Cloud geliştirmeleri bugünden itibaren kullanıma açılmıştır.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 36 32 1 3 89 24 99 +65
2 Fenerbahçe 36 29 1 6 92 31 93 +61
3 Trabzonspor 36 19 13 4 64 48 61 +16
4 Başakşehir FK 36 17 12 7 51 40 58 +11
5 Beşiktaş 36 16 13 7 49 43 55 +6
6 Kasımpaşa 36 15 14 7 60 64 52 -4
7 Alanyaspor 36 12 10 14 51 48 50 +3
8 Çaykur Rizespor 36 14 15 7 48 56 49 -8
9 Sivasspor 36 12 12 12 42 52 48 -10
10 Antalyaspor 36 11 13 12 41 47 45 -6
11 Adana Demirspor 36 10 12 14 51 53 44 -2
12 Samsunspor 36 11 16 9 40 48 42 -8
13 Kayserispor 36 11 14 11 41 53 41 -12
14 Konyaspor 36 9 14 13 37 48 40 -11
15 MKE Ankaragücü 36 8 13 15 44 48 39 -4
16 Gaziantep FK 36 10 18 8 46 56 38 -10
17 Fatih Karagümrük 36 9 17 10 45 48 37 -3
18 Hatayspor 36 8 15 13 41 50 37 -9
19 Pendikspor 36 9 18 9 42 72 36 -30
20 İstanbulspor 36 4 25 7 26 71 16 -45
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 34 24 7 3 77 31 75 +46
2 Göztepe 34 21 6 7 60 20 70 +40
3 Sakaryaspor 34 17 8 9 50 35 60 +15
4 Bodrumspor 34 15 7 12 43 22 57 +21
5 Çorum FK 34 16 10 8 55 36 56 +19
6 Kocaelispor 34 16 11 7 48 41 55 +7
7 Boluspor 34 15 11 8 33 35 53 -2
8 Gençlerbirliği 34 13 9 12 39 33 51 +6
9 Bandırmaspor 34 13 10 11 49 32 50 +17
10 Erzurumspor FK 34 12 11 11 30 34 44 -4
11 Ümraniyespor 34 12 15 7 40 47 43 -7
12 Manisa FK 34 9 12 13 40 40 40 0
13 Keçiörengücü 34 10 14 10 34 43 40 -9
14 Adanaspor 34 11 17 6 28 45 39 -17
15 Şanlıurfaspor 34 9 14 11 32 37 38 -5
16 Tuzlaspor 34 9 14 11 35 47 38 -12
17 Altay 34 5 25 4 16 76 10 -60
18 Giresunspor 34 2 28 4 16 71 7 -55
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 36 26 5 5 83 29 83 +54
2 Van Spor FK 36 24 6 6 63 37 75 +26
3 Bucaspor 1928 36 21 5 10 54 25 73 +29
4 1461 Trabzon FK 36 21 6 9 71 39 72 +32
5 Ankaraspor 36 15 8 13 45 35 58 +10
6 Yeni Mersin İdman Yurdu 36 16 10 10 50 36 58 +14
7 Beyoğlu Yeniçarşıspor 36 15 14 7 47 38 52 +9
8 Karacabey Belediye Spor 36 13 11 12 43 37 51 +6
9 Ankara Demirspor 36 15 16 5 43 46 50 -3
10 Diyarbekir Spor 36 12 15 9 39 41 45 -2
11 Kırklarelispor 36 11 14 11 33 41 44 -8
12 Altınordu 36 10 13 13 45 39 43 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 36 10 14 12 25 38 42 -13
14 Serik Belediyespor 36 10 16 10 29 45 40 -16
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 36 11 17 8 41 57 38 -16
17 Bursaspor 36 6 22 8 28 64 23 -36
18 Kırşehir Futbol SK 36 5 23 8 38 76 23 -38
19 Adıyaman FK 36 4 25 7 28 63 19 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/05/2024 İstanbulspor vs Sivasspor
 17/05/2024 Antalyaspor vs Adana Demirspor
 18/05/2024 Başakşehir FK vs Trabzonspor
 18/05/2024 Beşiktaş vs Hatayspor
 18/05/2024 Çaykur Rizespor vs Kasımpaşa
 18/05/2024 Gaziantep FK vs Fatih Karagümrük
 18/05/2024 Kayserispor vs Konyaspor
 18/05/2024 MKE Ankaragücü vs Pendikspor
 18/05/2024 Samsunspor vs Alanyaspor
 19/05/2024 Galatasaray vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 11/05/2024 Kocaelispor 0 - 2 Sakaryaspor
 11/05/2024 Erzurumspor FK 0 - 4 Eyüpspor
 11/05/2024 Boluspor 2 - 1 Çorum FK
 11/05/2024 Göztepe 1 - 1 Bodrum FK
 11/05/2024 Adanaspor 1 - 0 Bandırmaspor
 11/05/2024 Tuzlaspor 1 - 1 Gençlerbirliği
 11/05/2024 Şanlıurfaspor 2 - 0 Manisa FK
 10/05/2024 Giresunspor 1 - 2 Ümraniyespor
 10/05/2024 Keçiörengücü 1 - 1 Altay
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 Hük. Bursaspor 3 - 0 Van Spor FK
 04/05/2024 Altınordu 3 - 3 Ankaraspor
 04/05/2024 Bucaspor 1928 3 - 1 Diyarbekir Spor
 04/05/2024 Serik Belediyespor 0 - 6 Esenler Erokspor
 04/05/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor 3 - 1 Karacabey Belediye Spor
 04/05/2024 Adıyaman FK 4 - 1 Hes İlaç Afyonspor
 04/05/2024 Ankara Demirspor 5 - 2 Yeni Mersin İdman Yurdu
 04/05/2024 Kırklarelispor 1 - 3 Zonguldak Kömürspor
 04/05/2024 Kırşehir Futbol SK 4 - 5 1461 Trabzon FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
YUKARI YUKARI